Categories: SportUltima ora

Poli, neprogramata in retur si depunctata din cauza fostului ginere al lui Ioan Cojocari!

N-o fi spaniolul Victor Aldana mai tare-n oi decât Ioan Cojocari, eternul secretar al primăriei de Timişoara, dar cu siguranţa este printre puţinii, dacă nu chiar singurul, care i-a găsit ac de… cojoc. Spaniolul vrea să plătească o pensie alimentară mai mică pentru că, spune el, stă prost cu venitul. Din toată această ecuaţie familială s-ar putea să aibă cel mai mult de suferit Poli, care va fi depunctată şi neprogramată în retur dacă nu-i va plăti lui Aldana o datorie!
Victor Aldana a aterizat la Timişoara pe la începutul aniilor 2000, perioadă în care era îndrăgostit lulea de fata secretarului Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari. A fost dragoste curată, iar spaniolul a lăsat în urmă tot pentru a veni alături de Paula Cojocari. Cum nu ştia să facă mai nimic, Aldana a fost direcţionat de bazatul socru la o echipă de fotbal și i s-a croit un CV ameţitor, cu prezenţe în tricoul Barcelonei. La juniori, e adevărat. Johnny Cojocari trebuia să găsească şi echipa care să înghită găluşca. Nici nu era greu, pentru că în acea perioadă mai juca în eşalonul al treilea Electrica Timişoara, echipă aflată în patrimoniul RATT, regie din subordinea primăriei. Aşa a început ascensiunea spaniolului Aldana în fotbalul românesc. Între timp, Paula s-a făcut fată de casă, nu a mai cutreierat cluburile din oraş, a lăsat-o mai moale cu petrecerile şi a început să exerseze viaţa de familie. În această atmosferă idilică a apărut și copilul cuplului. Din afară, familia Aldana părea perfectă. În realitate, firea rebelă a Paulei a ieșit la suprafață și a împins-o pe tânăra notăriță spre acte greu digerabile într-o căsnicie. Aldana îşi vedea însă de meseria la care nici nu îndrăznea să viseze în Spania. Clubul Electrica a fost desfinţat, dar ginerele lui Cojocari nu putea rămâne pe drumuri, așa că a dat tramvaiele Electricii pe trenurile scorojite de timp ale CFR-ului, unde a plecat în 2004. A stat la Gara Mare vreo doi ani, după care a urmat transferul vieții lui, la Poli Timişoara, imediat după ce Marian Iancu a bătut palma cu autorităţile locale în privinţa sponsorizării. Au urmat ani frumoşi pentru Aldana, care nu a prins nici măcar o secundă pentru Poli în Liga I, dar avea un contract cifrat la peste 50.000 de euro anual. Ca să nu fim răi, trebuie să spunem că spaniolul a stat, totuși, de vreo două ori, pe banca de rezerve…
Aldana nu a uitat niciodată că a fost un jucător important pentru Poli, așa că, în prezent, se judecă cu echipa alb-violetă pentru o restanţă de vreo 25.000 de euro. Pentru că e băiat de caracter, a fost de acord cu prelungirea datei scadente, care a fost după prima jumătate a lunii septembrie. Cum anul e pe final, iar Poli nu s-a achitat de datorie, trupa bănăţeană are toate şansele să fie depunctată şi, cel mai grav, neprogramată la jocurile din retur tocmai din cauza lui Victor Aldana, jucătorul cu contract baban făcut pentru că-l avea în spate pe Johnny Cojocari.
Dar să revenim la pensia alimentară… Spaniolul spune că nu mai face faţă şi că nu mai are niciun sfanţ. Punându-ne în locul lui, îl credem pe cuvânt. Anul acesta a investit vreo 40.000 de euro într-un cabinet stomatologic, stă într-un apartament în Timişoara care valorează peste 60.000 de euro şi are un restaurant în Spania natală, undeva prin Catalunia. Vă daţi câte guri trebuie să hrănească? De unde bani şi pentru copilul lui şi al Paulei Cojocari? Suntem de părere că Ioan Cojocari trebuie să mai facă o mutare importantă pentru familia lui şi a fotbalului bănăţean. Îi propunem să-l reangajeze pe Aldana la Poli şi să-i facă un contract la nivelul mofturilor fiicei sale, care, aşa, ar putea solicita o pensie alimentară la adevărata ei valoare. Dacă s-a putut prima dată, nu vedem de ce nu s-ar putea şi a doua.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

15 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

16 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

17 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

19 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

24 de ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

o zi ago