Arhiva pentru eticheta: ginere

Jean Cojocari, tinta in miscare pentru DNA pe motiv de ex-ginere Aldana

Jean Cojocari, tinta in miscare pentru DNA pe motiv de ex-ginere Aldana

Cică de ceva timp, zâmbetul șmecheresc a dispărut cu totul de pe fața eternului secretar al Primăriei, Ioan Cojocari. Și nu din cauza presiunilor exercitate de PSD-iștii care îi cer demisia, presiuni de care i se cam „rupe” lui Johnny.

Maestrul tradarilor Ilie Sarbu isi va „injunghia” pe la spate si ginerele?

Încet-încet, liderii PSD scot capul din pământ după înfrângerea umilitoare de duminică. (Care era mult mai concludentă, fără autobuzele și „morții” votanți din Teleorman și Olt și dacă diaspora era lăsată să voteze.) Unii vor sânge și capete tăiate, alții îndeamnă la calm. Unii vor ieșirea de la guvernare, alții nu prea ar pleca de la ciolan.

Poli, neprogramata in retur si depunctata din cauza fostului ginere al lui Ioan Cojocari!

N-o fi spaniolul Victor Aldana mai tare-n oi decât Ioan Cojocari, eternul secretar al primăriei de Timişoara, dar cu siguranţa este printre puţinii, dacă nu chiar singurul, care i-a găsit ac de… cojoc. Spaniolul vrea să plătească o pensie alimentară mai mică pentru că, spune el, stă prost cu venitul. Din toată această ecuaţie familială s-ar putea să aibă cel mai mult de suferit Poli, care va fi depunctată şi neprogramată în retur dacă nu-i va plăti lui Aldana o datorie!

Top