Categories: Politicieni

Negocierile cu Ciuhandu au lasat nenominale candidaturile-cheie ale USL in Timis

Rareş Mănescu, vicepreşedinte la nivel naţional al PNL, neagă zvonurile conform cărora senatorul liberal Nicolae Robu nu ar mai fi candidatul USL la Primăria Timişoara. Pe lista oficială a candidaţilor USL la primăriile reşedinţă de judeţ şi consiliile judeţene, la rubrica „Timiş” nu este trecut niciun numef.

„Nicolae Robu rămâne candidatul USL la Primăria Timişoara. Biroul Politic Central al PNL a aprobat candidatura sa. Este adevărat, ca în orice alianţă sunt discuţii. Sunt şi negocieri. Mulţi vor să-şi impună primarul. Noi nu am negociat nimic cu Ciuhandu pentru o eventuală susţinere a candidaturii la primărie. Robu este candidatul susţint de PNL pentru Primăria Timişoara”, ne-a declarat Rareş Mănescu, vicepreşedinte la nivel naţional al PNL.
Nicolae Robu a dat un comunicat destul de ambiguu în noaptea de luni spre marţi. A venit însă ulterior cu unele clarificări. „Biroul Politic Central al PNL a stabilit clar că eu sunt candidatul USL la Primăria Timişoara. Speculaţiile nu îşi au sensul. Este adevărat că la Bucureşti se poartă negocieri cu aripa Ciorbea-Ciuhandu, care se vor încheia vineri. Poate de aceea nu au fost trecute candidaturile pentru Timiş”, ne-a spus Robu. Nici Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş şi, teoretic, candidatul USL la CJT, nu apare pe lista oficială cu candidaţii uniunii. Bojin nu-şi face însă nicio problemă. „Din punctul meu de vedere şi al PSD, situaţia este clarificată. Trebuie doar ca la Primăria Timişoara să clarifice susţinerea lui Ciuhandu ce se discută la Bucureşti. Să hotărască PNL dacă acceptă aşa ceva. M-aş bucura să fie Robu candidat, dar eu mă pot înţelege la fel de bine cu oricare dintre ei”, ne-a spus Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

3 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

5 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago