Categories: Politica

Partidul lui „Domnu’ Dan” rade tot la alegeri

Dan Diaconescu a descins, vineri, la Timișoara, prima oară după scandalul izbucnit în filiala județeană. La vizita din octombrie promitea că, dacă PP-DD câștigă alegerile, mută capitala pe Bega. Acum, e sigur că partidul al cărui membru nu este va învinge (și) în Timiș, deși candidații sunt secreți până săptămâna viitoare.

„Domnu’ Dan” a venit la Timișoara într-o zi agitată din punct de vedere politic, umbrit de Crin Antonescu, care și-a prezentat noile achiziții din partid. Diaconescu a stat pentru prima dată alături de noul președinte al PP-DD Timiș, Adrian Diaconu. Acesta a venit la Partidul Poporului-DD după un stagiu pe la democrat-liberali. Instalarea lui Diaconu a produs un adevărat scandal în filială, dar apele s-au liniștit în cele din urmă, fostul președinte Vasile Caprea revenind la sentimente mai bune față de „uzurpatorul” Diaconu.

Dacă tot și-au făcut ordine în partid, cei de la PP-DD visează frumos la perioada de după alegerile locale. Dan Diaconescu n-are nicio emoție. „Vom avea 40% în județ și cam 35% în Timișoara”, a declarat „Domnu’ Dan”. Succesul partidului din care acesta nu face parte va fi deplin și total: PP-DD va câștiga atât Primăria Timișoara, cât și Consiliul Județean Timiș. Cine sunt eroii care vor reuși acest lucru nu vom afla, nici noi, nici alegătorii care îi vor ștampila de zor, decât săptămâna viitoare.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

30 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

30 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

43 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

51 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago