Arhiva pentru eticheta: dan diaconescu

Balciul desertaciunilor sau din lumea celor care nu conteaza

Doar câteva zile ne mai despart de primul tur al alegerilor prezidențiale. Alegeri care, așa cum era anticipat, vor propulsa în turul II tandemul Victor Ponta – Klaus Iohannis. Pe buletinele de vot vor apărea însă și alte 12 nume, astfel ca tot poporul să aibă o ofertă generoasă, de unde alege. Ce motive i-au împins în cursă pe cei mai mulți dintre ei e mai greu de înțeles.

Clarvazatoarea lui Berlusconi l-a convins pe „Domnu’ Dan” ca ajunge presedinte / FOTO

După discuțiile cu una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din Italia, Dan Diaconescu e convins care toate șansele să devină președintele României. Diaconescu mai are de trecut un singur scop: să ajungă în turul doi al alegerilor. „Victima” sa ar fi, evident, Klaus Iohannis.

PP-DD, ’napoi in tomberon, „domnu’ Dan” la TV-ul lu’ Ghita-Ponta

Ordonanța PSD care a dat liber vagabondajului politic are și cel puțin un lucru bun, în afara celui expus de Vasile Blaga prin maxima că separă bărbații de curve. Și mă refer aici la dezintegrarea totală a PP-DD, partid din care n-a mai rămas nimic, în afară de Dan Diaconescu, Simona Man și mă-sa lu’ Simona Man.

Ce minunatii a gasit Victor Ponta in „tomberonul” domnului Dan!

Multă lume s-a oripilat în momentul în care Victor Ponta a început să caute prin „tomberoane” un nou aliat cu care să-și ajusteze majoritatea parlamentară. Asta, după ce a dat chix cu încercarea de a-l recicla pe Tăriceanu și a rupe PNL. Dacă nu i-a ieșit cu liberalii, uite că s-a putut cu menajeria de la OTV. Mirosul pestilențial de tomberon pe care-l degaja PP-DD i-a oprit pe alții să i se alăture. Noroc cu marele bărbat de stat Victor Viorel Ponta.

Candidatii PP-DD, trimisi in focurile campaniei fara „domnu’ Dan” / FOTO

„Domnul Dan” n-a venit să facă baie de mulțime la Timișoara, ocupat probabil cu ancheta care-l vizează după ce a dat mititei alegătorilor di Târgu-Jiu. A trimis-o în locul lui la lansarea candidaților din Timiș pe Simona Man, președintele PP-DD. Discursurile au fost mobilizatoare și înfierătoare la adresa adversarilor și totul s-a încheiat apoteotic, cu un foc de artificii.

Viorel Matei a terminat-o cu PP-DD, fiindca „domnu’ Dan” i-a luat Colegiul I Senat

Fostul senator PSD Viorel Matei nu mai are nicio şansă să acceadă în Parlamentul României. El a rupt orice relaţie cu PP-DD Timiş, după ce a simţit că Dan Diaconescu vrea să impună legea pumnului în gură în partidul pe care îl conduce din umbră. Viorel Matei ar fi trebuit să candideze pe Colegiul I

Partidul Tomberon – caruta aventurierilor politici

Născut într-un tomberon din dispariția Elodiei și dansuri din buric, partidul lui Dan Diaconescu a ajuns la marea performanță de-a fi a treia formațiune politică a țării. Dacă, la început, orice om politic cât de cât normal avea o mare jenă fie și în a pronunța numele acestei formațiuni, acum ambele blocuri politice, USL și ARD, trag cu ochiul spre bizarul partid. (Dacă poți să numești partid o adunătură eterogenă în care și-au făcut loc tot felul de specimene).

Draganescu si Barna, candidati sub flamura violeta a „domnului Dan”?

Fostul prefect Ovidiu Drăgănescu (PNL) şi deputatul Maria Barna (UNPR) sunt două dintre bombele pe care PP-DD Timiş le-ar putea arunca la alegerile parlamentare din decembrie. Oamenii „domnului Dan” au discutat cu amândoi, dar lucrurile sunt încă în stand-by. Singura venire confirmată este cea a fostului senator Viorel Matei, care ajunge la PP-DD din postura de liberal.

Cine n-are prosti sa-si cumpere

Un sondaj de opinie realizat pe un eșantion de vreo 5.000 de români cu drept de vot și de creier a răspuns la întrebarea „cine e vinovat de scandalul Oltchim?”. Nimeni nu mai întreabă cine e vinovat de devalizarea de la Oltchim, ce va păți ăla găsit eventual vinovat, ci doar cine câștigă și cine pierde electorat din acest megascandal cu substrat, firește, electoral.

„Domnu’ Dan” da OK-ul pentru posibilii parlamentari PP-DD de Timis

O delegaţie de peste 20 de persoane a PP-DD Timiş merge, miercuri, la Bucureşti, pentru a primi undă verde pentru alegerile parlamentare din decembrie. Lista candidaţilor propuşi de PP-DD Timiş pentru cele 14 colegii parlamentare va trece prin faţa conducerii centrale a PP-DD. Ultimul cuvânt îl are Dan Diaconescu, aflat acum în centrul unui uriaș scandal legat de Oltchim.

Bertea Mondialu’ si zicerile „domnului Dan”

De câteva săptămâni suntem asaltați la redacție de votanții PP-DD care s-au înscris pe listele de la partid pentru primirea de locuințe ieftine. Va mai amintiți de ei. Oamenii sunt revoltați că după ultima descindere la Timișoara a „domnului Dan”, ocazie cu care s-au făcut acele liste pentru garsoniere, nimeni, dar absolut nimeni, n-a mai suflat o vorbă despre cum vor intra aspiranții în posesia acestor imobile.

USL, acest Tolea Ciumac al democratiei romanesti

Jeleam recent pe umărul democrației după ce premierul Victor Ponta făcea tot ce este uman posibil și legislativ probabil ca scorul electoral al USL să nu fie de numai 60%, ci să salte el cu poftă de viață cam pe la 80% din totalul parlamentarilor emanați din alegerile generale ce vor avea loc în toamnă. Nu s-ar mai sătura omul ăsta de procente!

Top