Categories: PoliticaPoliticieni

Trif da cu pamfletul dupa Frunzaverde

Sorin Frunzăverde este luat în tărbacă de Grigore Trif, preşedintele PRM Timiş. Unul dintre ultimii romantici ai politicii din Banat, economistul Grigore Trif le are cu pamfletele. Le face chiar şi prin intermediul comunicatelor de presă.

Supranumit „Ţuţu Complex”, Grigore Trif va candida, cel mai probabil, la funcţia de primar al Timişoarei din partea alianţei PRM-PNG. Trif a clarificat situaţia plecării lui Frunzăverde din PD-L într-un amplu pamflet-comunicat de presă. De la mişcările tectonice din Banat, la radiaţiile telefonului mobil, de la discursul lui Antonescu şi „trădătorul” de Meleşcanu la tandemul Pavelescu-Ciuhandu şi telegondolele lui Udrea, liderul PRM Timiş descâlceşte misterul plecării lui Frunzăverde. „Mişcări surprinzătoare, ca şi cele tectonice, cu epicentrul în Banat, au vrut de fapt să mascheze adevărate cutremure ce vor sărăci definitiv poporul român. Primăvara din Banat a marcat revenirea naturii la viaţă şi a lui Frunzăverde la o altă viaţă… politică. Dăunătoarele radiaţii ale telefonului mobil au pălit frunza, facând-o una galbenă”, îşi începe pamfletul Trif. Acesta susţine că marele Caragiale este mai actual ca niciodată în Banat, iar tandemul Ciuhandu-Pavelescu o dovedește din plin. „Fără nicio legătură cu Palatul Dicasterial din Timișoara, P.D.L. Caraș a făcut implozie. Una ce a dus la o schimbare cu 180 de grade a discursului d-lui Antonescu. Dacă acum două săptămâni, liberalul era ferm: afară cu trădătorul de Melescanu, pe motiv de urechi prea lungi, indicele SIE, schimbarea la față a lui Frunzaverde este o mișcare politică remarcabilă și progresistă. Asta da coloană și verticalitate, ce să mai spun de intransigența opiniilor egalate doar de tandemul Ciuhandu-Pavelescu. Iarăși destinele Timișoarei și ale Banatului s-au decis la București. E prea penibil subiectul, nu-l mai comentez, dar nu credeam vreodata ca marele Caragiale să ajungă atât de actual în Banat. Dar în timp câinii latră, ursul merge”, spune şeful peremiştilor din Timiş.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

13 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

13 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

19 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

20 de ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

20 de ore ago