Arhiva pentru eticheta: frunzaverde

De la EBA la Sorana, nunta de politician, ca un show de prost gust

Românii au asistat, în ultima perioadă, prin intermediul mass-media, la două grandioase nunți. Nunți de politicieni care, pe alocuri, s-au transformat în spectacole de-a dreptul grotești. De altfel, nu puțini au fost cei care au făcut comparații între cele două evenimente care i-au avut în prim-plan pe președintele Traian Băsescu și celebrul președinte al CJ Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde.

Florin Nedelcu, omul cu banii europeni, s-a bagat în PNL

Una dintre cele mai râvnite funcții pentru noua putere este cea de șef al Centrului Regional de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (CRPDRP) Timiș, instituție continuatoare a fostului SAPARD. Salarii sunt bune,fiindcă se lucrează cu bani europeni, există jonglerii cu fonduri europene, proiecte susținute pe relații etc. În fruntea instituției este Florin Nedelcu, în trecut un fel de lustruitor de pantofi al deputatului PDL Valeriu Tabără, fost ministru al Agriculturii.

Ce rost mai au alegerile?

Dimineața devreme te scoli și, în loc de cafea, bei o cană strașnică de moare de varză, să-ți treacă greața de la știrea că Gheorghe Ciuhandu și Aurelian Pavelescu au decis într-o dimineață de primăvară să se pupe direct pe gură, după ce tot pe-acolo le ieșiseră flegmele cu care s-au duelat în lupta politică dreaptă.

Top