Arhiva pentru eticheta: grigore trif

Adio, Tutu Complex! A murit Grigore Trif, ultimul presedinte al PRM Timis

Adio, Tutu Complex! A murit Grigore Trif, ultimul presedinte al PRM Timis

Președintele PRM Timiș, Grigore Trif, cel căruia, în tinerețe, i se spunea „Țuțu Complex”, s-a stins din viață la 57 de ani. Candidat, în 2012, la Primăria Timișoara, Trif a plecat din PRM în toamna aceluiași an, apoi s-a ținut departe de activitatea politică. El suferea de o boală gravă, iar organismul i-a cedat.

Trif de la PRM ar mai vrea totusi o tavaleala pentru Primaria Timisoara

Nemulțumit de modul în care politicienii locali tratează problemele orașului, Grigore Trif, liderul PRM Timiș, încă e nehotărât în ceea ce privește o posibilă candidatură la Primăria Timișoara. Deși își amintește pierderea din 2012, Trif spune că-l „mănâncă să mai dea o tăvăleală cu tovarășii” din alte partide.

„Tutu” Trif a revenit la PRM si face praf candidatii la presedintie

S-au făcut troacă de porci în public, dar acum au decis, de dragul patriei, să îngroape securea războiului. Grigore Trif a revenit la sentimente mai bune față de Corneliu Vadim Tudor și-a reluat funcția de șef al PRM Timiș. Acum vrea să oprească globalizarea, dar și să lupte împotriva marilor corporații. Între timp, se ia de candidații la președinție.

Trif: „Licheluta mi se pare un alint”

La două zile după ce a anunţat că demisionează din fruntea organizaţiei PRM Timiş, Grigore Trif era terfelit în „Tricolorul”, oficiosul lui CV Tudor. Sub titlul „Scuipaţi aici! Licheluţa provincială Grigore Trif pusese filiala PRM Timiş la picioarele mafiei”, articolul îl face praf pe fostul președinte al peremiștilor timișeni. Trif a reacționat în stilul caracteristic.

„Recunostinta” de Tribun: Trif, facut troaca de porci in oficiosul PRM

La două zile după ce a anunţat că demisionează din fruntea organizaţiei PRM Timiş, Grigore Trif este terfelit în „Tricolorul”, ziarul lui Corneliu Vadim Tudor. Sub titlul „Scuipaţi aici! Licheluţa provincială Grigore Trif pusese filiala PRM Timiş la picioarele mafiei”, articolul îl face praf pe fostul președinte al peremiștilor timișeni.

Grigore Trif isi da demisia

Grigore Trif, preşedintele PRM Timiş, îşi va anunţa marţi demisia din fruntea organizaţiei judeţene. Trif a declarat, imediat după rezultatul dezastruos al partidului la alegerile locale, că va renunța la funcția de președinte al PRM Timiş.

„Eu spun adevarul, timisorenii trebuie sa-l cunoasca”

Grigore Trif, candidatul PRM la Primăria Timișoara, nu se teme de nimic și de nimeni. Cea mai mare dorință a sa e să aibă o confruntare televizată cu Adrian Orza, pe care îl așteaptă la dezbatere chiar și însoțit de „tătucul politic” Gheorghe Ciuhandu. Trif are și o soluție pentru salvarea lui Poli, dar știe și ce-i lipsește Timișoarei pentru a fi orașul „cel mai cel”.

Trif a pus gand rau Telparkului si Politiei Locale

Plecat într-o cursă imposibilă pentru câştigarea Primăriei Timişoara, liderul PRM Timiş, Grigore Trif, face primele promisiuni. Acestea se referă la desființarea mult hulitului Telpark și restructurarea Poliţiei Locale. Preşedintele PRM este sigur că în scurt timp va rezolva şi problema deficitului de locuri în creşe şi grădiniţe.

Top