„Chilotarul” Samartinean, „demis” printr-un e-mail oficial al aeroportului!

Vineri dimineața, pe adresele de e-mail ale ziariștilor timișoreni a fost trimisă o invitație la o conferință de presă extraordinară la Aeroportul Internațional. Invitația a fost trimisă de pe o adresă de pe domeniul oficial .aerotim. Informația legată de demisia directorului Cornel Sămărtinean a fost însă dezmințită în doar câteva minute.

„În data de 18 mai 2012, începând cu ora 10, Aeroportul Internațional Timișoara organizează în Salonul Oficial conferința de presă cu tema încetare contract de mandat al directorului general și modificare organigramă de funcționare”, se arată în mesajul semnat, aparent, de purtătorul de cuvânt al instituției, Nicoleta Trifan.

La numai câteva minute de la acest mesaj, Nicoleta Trifan a trimis, la rândul ei, un mail către ziariști, prin care dezminte anunțul oficial. „În cursul zilei de astâzi ați primit un mail de la (…) legat de o invitație la o conferință de presă, semnat cu numele Nicoleta Trifan, mail care nu a fost trimis de mine. Vom face o anchetă internă pentru a afla cine a vut acces la acea adresă și cine a avut acces la acel mail”, se arată în mesajul remis de purtătorul de cuvânt.

Chiar dacă demisia nu e reală, ceea ce s-a întâmplat dovedește că la aeroport a început circul care, mai devreme sau mai târziu, va duce la schimbarea din funcție a directorului Cornel Sămărtinean. El a fost numit politic de PD-L, neavând nici cea mai mică tangență cu domeniul în cauză, fiind fabricant de lenjerie intima și ciorapi.

În timpul mandatului lui Cornel Sămărtinean, aeroportul a fost transformat într-o feudă PD-L-istă, fiind o adevărată vacă de muls pentru fostul partid de guvernământ. Inclusiv firma familiei președintelui PD-L Timiș Constantin Ostaficiuc, Ornella Design, a avut mai multe afaceri cu aeroportul.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

9 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

10 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

11 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

13 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

14 ore ago