Categories: PoliticieniUltima ora

Tradatorul Dugulescu ramane pe drumuri

A refuzat să voteze moţiunea de cenzură și s-ar fi dus cu capul plecat la pedelişti. Aceştia n-au mai vrut însă să audă de Marius Dugulescu, după ce el anunțase, cu surle și trâmbițe, că trece la PNL. Nici liberalii nu-l mai vor pe cel care a stabilit un adevărat record în materie de trădare.

Înainte să fie prezentat drept un mare câștig pntru PNL, chiar de președintele partidului, Crin Antonescu, Marius Dugulescu negase categoric că are vreo intenție de migrare din PD-L. El a apărut chiar alături de Constantin Ostaficiuc, pentru a-și demonstra atașamentul față de „portocalii”. După o săptămână, a șters totul cu buretele și s-a prezentat, curat ca lacrima, la conferința de presă a liberalilor. Peste încă o săptămână i-a băgat în ceață pe liberali, dispărând fără urmă chiar în timpul votării moțiunii de cenzură. Acum trage ponoasele.

„Dacă Marius Dugulescu nu ni s-a alăturat atunci când era nevoie de el, consider că nu ne este coleg. Nu am mai avut nicio discuţie cu el şi nu ştiu ce opţiune are. Atunci când a decis să ni se alăture, Dugulescu ştia însă că suntem în USL şi că avem o moţiune depusă”, spune preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

Constantin Ostaficiuc, liderul PDL, nu mai vrea să audă de Dugulescu. „Dugulescu este un capitol terminat. Nu mai vreau să discut despre el. Pentru mine a existat un singur Dugulescu. Acela era Petru Dugulescu, un om deosebit”, a afirmat șeful pedeliștilor timișeni.

Marius Dugulescu nu renunță însă și vrea totuși la PNL, mai ales după ce foştii colegi portocalii i-au trântit uşa în nas. „Voi avea o discuţie cu domnul Robu. Nu cred că este contra concepţiei liberale să votez după cum îmi dictează conştiinţa. Cu două luni înainte, am votat pentru Gubernul Mihai Răzvan Ungureanu. Am avut o problemă de conştiinţă. Rămâne să văd dacă în astfel de condiţii mai sunt o valoare sau un calcul aritmetic”, spune Marius Dugulescu.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

4 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

5 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

7 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

8 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

10 ore ago