Tradatorul Dugulescu ramane pe drumuri

A refuzat să voteze moţiunea de cenzură și s-ar fi dus cu capul plecat la pedelişti. Aceştia n-au mai vrut însă să audă de Marius Dugulescu, după ce el anunțase, cu surle și trâmbițe, că trece la PNL. Nici liberalii nu-l mai vor pe cel care a stabilit un adevărat record în materie de trădare.

Înainte să fie prezentat drept un mare câștig pntru PNL, chiar de președintele partidului, Crin Antonescu, Marius Dugulescu negase categoric că are vreo intenție de migrare din PD-L. El a apărut chiar alături de Constantin Ostaficiuc, pentru a-și demonstra atașamentul față de „portocalii”. După o săptămână, a șters totul cu buretele și s-a prezentat, curat ca lacrima, la conferința de presă a liberalilor. Peste încă o săptămână i-a băgat în ceață pe liberali, dispărând fără urmă chiar în timpul votării moțiunii de cenzură. Acum trage ponoasele.

„Dacă Marius Dugulescu nu ni s-a alăturat atunci când era nevoie de el, consider că nu ne este coleg. Nu am mai avut nicio discuţie cu el şi nu ştiu ce opţiune are. Atunci când a decis să ni se alăture, Dugulescu ştia însă că suntem în USL şi că avem o moţiune depusă”, spune preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

Constantin Ostaficiuc, liderul PDL, nu mai vrea să audă de Dugulescu. „Dugulescu este un capitol terminat. Nu mai vreau să discut despre el. Pentru mine a existat un singur Dugulescu. Acela era Petru Dugulescu, un om deosebit”, a afirmat șeful pedeliștilor timișeni.

Marius Dugulescu nu renunță însă și vrea totuși la PNL, mai ales după ce foştii colegi portocalii i-au trântit uşa în nas. „Voi avea o discuţie cu domnul Robu. Nu cred că este contra concepţiei liberale să votez după cum îmi dictează conştiinţa. Cu două luni înainte, am votat pentru Gubernul Mihai Răzvan Ungureanu. Am avut o problemă de conştiinţă. Rămâne să văd dacă în astfel de condiţii mai sunt o valoare sau un calcul aritmetic”, spune Marius Dugulescu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

36 comentarii pentru acest articol

popa tokes a spus: (mai 6th, 2012 at 19:57 )

Sunt convins ca ma repet insa daca acest drogulescu mai este primit de PNL jur sa nu mai votez PNL in viata mea.

Alin a spus: (mai 6th, 2012 at 19:57 )

Mai da ce ambitios mai e baiatul asta! Chiar nu stie cand sa renunte! Ar trebui sa accepte ca a facut joc dublu si a muscat-o, si nu-i nimeni de vina in afara de el!

Popa a spus: (mai 6th, 2012 at 20:01 )

Asa patesti cand esti cartita portocalie! Doar ca eu cred ca tipul a fost trimis de PDL sa bage bete-n roate si portocalele i-au tras teapa in stilul cu care ne-au obisnuit cand a venit cu raportu’ ca n-a votat ca un baiat ascultator, ei nefacand distinctie intre ai lor si restul. :))

Gogu a spus: (mai 6th, 2012 at 20:02 )

Caracter de 2 parale. Garantat e OUT de la PNL, fara nici un dubiu!

Margareta a spus: (mai 6th, 2012 at 20:06 )

Ce derbedeu pocait! Dar cand te-a girat Antonescu a fost bine, bai Dugulescule? Are dreptate Ostaficiuc, esti un nimeni!

Nelu a spus: (mai 6th, 2012 at 21:04 )

Pacat ca acest om este inteles gresit! Domnul Dugulescu este un om deosebit si corect care are niste principii pe care le respecta! Datorita acestor principii sunt sigur ca va avea succes in politica, cu toate ca multi ii vreau raul!!! Multa Bafta.

chiar asa a spus: (mai 6th, 2012 at 21:31 )

Pai parca Antonescu l-a girat tocmai ca fiind un om de valoare nu un simplu vot in plus. Daca omu mai are si constiinta inseamna ca, cu atat e mai valoros, de ce nu-l mai primesc? Sau totu era doar ca sa iasa la numar?

Lucian a spus: (mai 6th, 2012 at 23:40 )

Se pare ca era vorba de o simpla numaratoare pentru PNL. Dar chiar asa se face politica? Daca avem pareri diferite de cele ale conducerii partidului suntem exclusi din partid? Si-a schimbat democratia definitia sau… nu mai avem nevoie de ea?
Una peste alta, felicitari dl. Dugulescu, sunteti un deputat adevarat pentru cetatenii care v-au ales, ma bucur sa ma numar printre ei!

Deny a spus: (mai 7th, 2012 at 00:25 )

cine te plateste domnule jurnalist de duzina sa scrii aceste articole de denigrare despre Marius Dugulescu?Ati dus o campanie intensa negativa la adresa unui om care nu merita asta.Asta e presa de azi, articole scrise pe bani!De ce va sta in gat Dugulescu? ca nu sa bagat in afaceri murdare si nu are bani sa va plateasca? Sa va fie rusine debanat!!!

Luiza a spus: (mai 7th, 2012 at 08:23 )

se mai intampla si d-astea cnd joci la doua capete! nu are pe cine sa aruncevina, si-a facut-o cu mana lui!

@Deny a spus: (mai 7th, 2012 at 08:29 )

o campanie de presa e ceva normal. anormal intr-o pretinsa societate moderna este insa sa faci politica precum acest domnisor. nu tine nici faza cu platitul, in mod normal orice ziar se respefta trebuind sa insiste peacest subiect, pentru anihilarea unor astfel de indivizi in politica romaneasca. si cei de aici, chiar daca au scris mai mult decat ceilalti, au fost extrem de blanzi cu marius dugulescu.

Andrei Popa a spus: (mai 7th, 2012 at 08:29 )

@chiar asa, … nimeni nu a zis ca nu e un om de valoare, o fi,daca tu zici, atat ca nu e jucator de echipa, si asta conteaza muult, nu poti face opinie separata cand trebuie votata schimbarea unui guvern care a facut ce-a vrut cu tara asta de 8 ani incoace!

Alin a spus: (mai 7th, 2012 at 09:33 )

Baiatul care a strigat lupul de mult prea multe ori!

aiurea! a spus: (mai 7th, 2012 at 09:51 )

L-au luat in gasca lor doar pentru un vot in rest li se rupe de el si de altii. Liberalii au urmarit ca si PSDistii doar ciolanu si au trecut peste orice fara scrupule ca sa ajunga la el

cianura a spus: (mai 7th, 2012 at 10:13 )

este evident ca dugulescu a fost luat pentru a marii numarul parlamentarilor pnl si pentru a le da voturi. dar era evident acest lucru de la bun inceput. doar nu se astepta dugulescu sa fie luat pentru experienta lui politica, ce naiba! vad ca acum dugulescu striga ca din gura de sarpe. am putea sa spunem ca o curva striga catre alte curve. amin!

Nicu a spus: (mai 7th, 2012 at 10:42 )

daca voia sa-i fie bine vota motiunea si era in gasca USL si de azi bine mersi la guvernare.Din cate vad eu a avut caracter si coloana vertebrala sa spuna ca nu voteaza motiunea, oare nu trebuie respectat un deputat care are constiinta?Eu il felicit pe Marius ca nu se lasa dus de interese politicianiste ci da dovada de barbatie.Oricum constat si eu ca debanat a dus o campanie puternica anti Dugulescu.De Maria Barna nu prea ati comentat, de Ciobanu care a tradat si a plecat la PSD nici atat, ba da numai de Dugulescu aveti „grija”?

Dani a spus: (mai 7th, 2012 at 10:55 )

Astea-s articole facute la comanda pe bani grei…

@Dani a spus: (mai 7th, 2012 at 11:24 )

faptul ca te vezi cu el in fiecare duminica la baptisti nu ar trebui sa-ti umbreasca chestia aia extrem de mic ce o porti in cap si care se numeste creier. pai, dar e sa ma iau dupa tine, pot sa cred ca te plateste fratele dugulescu sa postezi aici. se poate? normal ca se poate. sunt sigur ca asa e. in concluzie, esti un nerusinat.

catre toti baptistii a spus: (mai 7th, 2012 at 12:22 )

dugulescu poate parea oaia ratacita si desprinsa de grup. cam asa ar vrea sa pozeze. adica el ne spune ca nu urmeaza turma, chiar daca face parte din ea. isi urmeaza drumul si nu tine cont de ceea ce-i dicteaza turma, mai ales cand considera ca cerintele nu sunt ok. domnul baptist-sef uita insa alte lucruri. de exemplu, inainte de a schimba turma, dugulescu spunea cu lacrimi in ochi, alaturi de costi ostaficiuc, ca nu va parasi pdl, partid sub egida caruia a intrat in parlament. a promis ca nu va pleca chiar in saptamana mare. nu numai ca a mintit ca un nesimtit, dar acest smecher a mintit in saptamana mare. si a plecat. a promis iubire fara margini pnl-ului. au fost negocieri, antonescu a pus botul si a venit la timisoara, unde a descalect pentru a ni-l prezenta pe nou liberal. cum a debutat oita noastra in pnl? nevot\nd ceea ce-i dicta interesul partidului care l-a adoptat. asta a facut baptistul dugulescu, un traseist de doi bani.

Mihaita a spus: (mai 7th, 2012 at 12:52 )

a dovedit caracter Dugulescu si consecventa in principii!U parlamentar trebuie sa aiba libertatea sa voreze asa cum ii dicteaza constiinta nu cum ii impune partidul.Constitutia prevede ca vodul imperativ e nul, deci despre ce vorbim ?Foarte bine ca nu a contribuit la „succesul” PNL de a darama un guvern de dreapta si sa nu uitam ca MRU este mebru PNL chiar daca este autosuspendat.Ce a ajuns PNL-ul asta,, un apendice a lui Voiculescu si Iliescu!

@Mihaita a spus: (mai 7th, 2012 at 12:57 )

esti si tu un baptist cacacios. cum poti sa spui ca ce a facut dugulescu e in regula. baiete, politica, daca e sa o comparam cu vreun sport, e un sport de echipa. e ca la fotbal, unde joaca 11 insi. pai daca se enerveaza unul din cei 11 jucatori si ii vine in cap sa-si dea autogol, pentru ca asa vrea el, ce se intampla? vei spune ca are caracter? mai lasati-ne cu baptismele astea cacacioase, ca ne-am saturat.

Mihaita a spus: (mai 7th, 2012 at 13:10 )

asa este PNL a facut echipa cu Voiculescu si Iliescu, mai sunt si jucatori care nu le convine echipa si se transfera la alta echipa.Si nu sunt baptist dar am tot respectul pentru toate cultele,in Timisoara nicodata nu au fost promovata ura intre culte si etnii diferite dar tu probabil esti un oltean cu mentalitate comunista.

@Mihaita + restul nelamuritilor a spus: (mai 7th, 2012 at 13:22 )

Nu-l mai aparati atat pe dezertorul asta, ca a incercat sa fenteze in doua parti si sa iasa el in castig, asta-i treaba sa n-ai pic de fidelitate si recunostinta fata de nimeni si nimic?!

@Mihaita a spus: (mai 7th, 2012 at 13:24 )

bai derbedeule, daca nu erai un rahat de baptist nu spuneai de olteni. dar asta esti, un rahat pansat. de ce s-a mai dus dugulescu in pnl daca e asa cum spui? sa tradeze? mai ai si tupeu sa dai lectii, nesimtitule. iti plac baptistii, dar nu iti plac oltenii. pai mars cu tot neramul tau in america, du-te la baptisti. stai linistit, nu sunt oltean, dar urasc ipocrizia. sa-l iei si pe dugulescu cu tine, te rog.

Andreea a spus: (mai 7th, 2012 at 14:51 )

Asta se intampla ca vrei sa stai cu fundul in doua barci….sa stea acasa, daca nu e in stare sa ia o decizie privind apartenenta lui politica, ce a ar putea face pentru publicul timisorean?!

carina a spus: (mai 7th, 2012 at 15:24 )

eu spun ca cel mai bine e sa ramana acasa si sa ne lase in pace!

robert a spus: (mai 7th, 2012 at 15:37 )

cel mai bine e sa revina in PDL, ca se pare ca de USL sa lamurit repede 🙂

@robert a spus: (mai 7th, 2012 at 16:12 )

cred ca ai gresit in exprimare: cred ca USL s-a lamurit de el repede, ca el e cel care tot insista!

arhienorias a spus: (mai 7th, 2012 at 17:20 )

un IUDA…modern !

Alina a spus: (mai 7th, 2012 at 20:03 )

ce a tradat?interesele lui Voiculescu?macar nu si-a tradat propria constiinta.Sau asa ceva nu mai e la moda in politica damboviteana?Va sustinem domnule Dugulescu la ori ce partid veti activa, ati dat dovada de verticalitate, pacat ca in USL nu e apreciata constiinta unui parlamentar!

Judas a spus: (mai 7th, 2012 at 20:35 )

Care constiinta? Daca avea constiinta nu flirta cu liberalii deloc. Sa zicem ca acea „constiinta” l-a facut sa se gandeasca la un alt partid, pentru ca al lui impingea tara in dezastru, atunci trebuia sa fie hotarat si sa faca pasul. Oricum, e mai bine ca fiecare partid sa aiba oameni/candidati loiali, nu oportunisti din astia.

Kalu a spus: (mai 7th, 2012 at 22:00 )

Toti cateii lui Ostaficiuc dau din codita pe aici!!! Pacat ca nu o sa primiti oase, nu va da tata Costy, puteti latra cat vreti!!!! Poate mi se face mila si va arunc eu un os daca mai latrati pe aici!

Alchimistul Verbal a spus: (mai 8th, 2012 at 12:35 )

cand tradezi o data, speri sa nu se prinda nimeni si sa scapi neobservat! Cand o faci si a doua oara si incerci sa pacalesti jocul, indiscutabil cineva se prinde si te aprinde!

B.D. a spus: (mai 8th, 2012 at 14:54 )

Toate curvele politice o dau la-ntors la final de mandat. De ce nu o fac la început? Dacă intri-ntr-un partid, îți asumi un statut, o ideologie. Te lupți apoi pentru această ideologie, nu te sucești după cum bate vântul și riști să te p..și pe propriile-ți bombeuri. OK, asta o fi fost în romane sau în filmele clasice. În România de astăzi, nu mai există ideologie de partid, ci doar mafioți transpartinici și pupincuriștii de fațadă, gen Dugulescu. Copiii de mingi, adică. Nașii stau în spate și-și râd în barbă de troglodiții care votează și de copiii de mingi, nimic mai mult. Apropo, juniorul Dugulescu mai păstrează pe biroul său de baptist PDL-ist sau PNL-ist steagul american în locul celui românesc? Asta fiindcă ne mai gândim și la patrioți, nu-i așa?

cipri a spus: (mai 8th, 2012 at 14:59 )

dugulescu, acest limbric politic care se strecoara prin intestinele imputite ale politicii romanesti.

eu a spus: (mai 9th, 2012 at 04:06 )

tipic pentru un popa. interesul personal pe primul loc. mai e un loc la dan diaconescu sau unpr (aia accepta orice numai sa se mareasca numarul activistilor)

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%

O nouă categorie de angajați din sistemul public demarează protestele în vederea majorării salariilor. Cei care lucrează în cadrul Oficiilor Registrului au intrat joi în grevă japoneză. Principala solicitare este de ordin financiar, mai precis o majorare cu 15% a salariilor. Membrii Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) nu vor întrerupe lucrul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

sorin predescu

Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău

Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Timişoara a câştigat cel mai important meci al sezonului şi rămâne în elită

Prim-divizionara de baschet SCM Timişoara s-a impus în meciul 4 al seriei de evitare a retrogradării la Ploieşti, după o repriză de prelungiri, 87-85 şi va continua în elită aşa cum a făcut-o în ultimele patru decenii. Partida a fost extrem de echilibrată, a avut parte şi de spectacol şi de suspans până la ultima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Timişoara a câştigat cel mai important meci al sezonului şi rămâne în elită
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Miercuri, în prezența reprezentantului Companiei Naționale de Investiții (CNI), a primarului Florin Bucur, a constructorului, dirigintelui de șantier, specialiștilor externi ş.a. a fost recepționată investiția ”Construire bază sportivă tip 1 în localitatea Urseni”. Valoarea lucrărilor a fost de peste 6,5 milioane de lei. Baza sportivă este situată în 𝐔𝐫𝐬𝐞𝐧𝐢, Str. Salcâmilor nr. 𝟐𝟎 și va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost recepţionată noua bază sportivă de la Urseni (comuna Moşniţa Nouă). Are inclusiv un stadion de fotbal cu 500 de locuri
„Conurbația Timișoara-Arad ar trebui să fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale”, crede rectorul UPT. Dacă în anii 2000, Timișoara și Aradul au însemnat o importantă poartă de intrare a investițiilor străine în România, în ultimii ani, alte orașe, de nivel similar, au recuperat diferența, iar unele dintre ele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Florin Drăgan, rectorul UPT pune pe tapet înainte de alegeri o temă cu adevărat importantă, uitată de candidaţi: Conurbația Timișoara-Arad
Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș propune iubitorilor de folclor un adevărat maraton folcloric cu peste 14 ore de spectacol de cântece și dansuri, grai bănățean, expoziții de artă populară, meșteșuguri, gastronomie tradițională, eveniment care va reuni peste 200 de artiști. Sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 13:00, la Căminul Cultural din Giarmata...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lada cu Zestre ajunge la Ghiroda și la Giarmata. Invitați în recital la Festivalul – Concurs, Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul
O nouă categorie de angajați din sistemul public demarează protestele în vederea majorării salariilor. Cei care lucrează în cadrul Oficiilor Registrului au intrat joi în grevă japoneză. Principala solicitare este de ordin financiar, mai precis o majorare cu 15% a salariilor. Membrii Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) nu vor întrerupe lucrul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%
Timp de două zile, astăzi și vineri, publicul este așteptat în vizită la Banca Națională a României. Frumoasa clădire din centrul Timișoarei își deschide porțile pentru o serie de tururi ghidate. În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României invită publicul larg la cea de-a patra ediție a evenimentului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, așteptați să viziteze sediul local al Băncii Naționale a României
Peste 100 de vehicule istorice vor fi prezente, sâmbătă, la Timișoara, în Piața Unirii, la Retroparada Primăverii. De la ora zece, iubitorii automobilelor vor putea vedea pe viu câteva vehicule de valoare din istoria auto. După cum spuneam, se anunță un număr de peste 100 de vehicule istorice expuse, marea majoritate aparținând colecționarilor din Timis,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sâmbătă are loc Retroparada Primăverii. În Piața Unirii vor fi prezentate peste 100 de automobile istorice
La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a organizat miercuri, la Universitatea Ştiinţele Vieţii din Timişoara, o conferință de prezentare a proiectului „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă.”. Proiectul este în valoare financiară de 13,8 milioane de euro , fiind cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din total. La conferinţă au participat reprezentanți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă”. Proiect transfrontalier de importanţă strategică, prezentat la Timişoara
Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Top