Categories: Poli Timisoara

Poli bate la scor si fara licenta furata de Marian Iancu /FOTO

Poli a făcut show total în jocul de pe teren propriu cu Juventus Bucureşti. Puştii trimişi în teren de Valentin Velcea au arătat că viitorul ar trebui să sune bine la Timişoara.

Puţin mai mult de 20 de minute au aşteptat cei nici 300 de spectatori prezenţi pe arena „Dan Păltinişanu”, pentru a vedea primul gol al întâlnirii. Pe final de sezon, Rover Cârstea începe să-şi arate clasa, după ce a avut o perioadă mai lungă de acomodare în tricoul lui Poli. Golgheterul transferat de la FC Argeş a deschis scorul în minutul 22 şi și-a consolidat poziţia de lider în topul celor mai buni marcatori din serie, cu 12 goluri, dar doar două pentru Poli.

Peste numai cinci minute a ieşit la rampă Alex Boştină, unul din puştii trimişi de Velcea pe terenul de joc. Înaltul atacant a înscris pentru 2-0, reuşind astfel primul gol pentru echipa mare, după sumedenia de goluri înscrise pentru „satelitul” din Liga III, în câţiva ani.

Repriza secundă a avut acelaşi scenariu, cu Poli în rol de echipă dominatoare. A ieşit în evidenţă de această dată Alex Popovici, intrat după primele 45 de minute. Popovici a demonstrat din nou că este cel mai bun fotbalist din lotul alb-violet, reuşind o „dublă de senzaţie”. 4-0 a fost şi scorul final.

Mai rămâne să subliniem lipsa ataşamentului suporterilor timişoreni faţă de Poli. Din nou, numărul acestora a demonstrat că fotbalul, din pricina jocurilor de culise dintre Marian Iancu şi autorităţile locale, nu-i mai atrage pe timişoreni aşa cum o făcea altă dată.

Valentin Velcea a apelat la următorii jucători:Lepmets – Mera, Scutaru (cpt.), Ilie, Sandu – Chiş, Poparadu, Petcuţ, Szalkai – Cârstea, Boştină. Au mai jucat Popovici, Rocha şi Adrian Popa.

Share
Published by
Cosmin Bradu
Tags: polivictorie

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago