Poli bate la scor si fara licenta furata de Marian Iancu /FOTO

Poli a făcut show total în jocul de pe teren propriu cu Juventus Bucureşti. Puştii trimişi în teren de Valentin Velcea au arătat că viitorul ar trebui să sune bine la Timişoara.

Puţin mai mult de 20 de minute au aşteptat cei nici 300 de spectatori prezenţi pe arena „Dan Păltinişanu”, pentru a vedea primul gol al întâlnirii. Pe final de sezon, Rover Cârstea începe să-şi arate clasa, după ce a avut o perioadă mai lungă de acomodare în tricoul lui Poli. Golgheterul transferat de la FC Argeş a deschis scorul în minutul 22 şi și-a consolidat poziţia de lider în topul celor mai buni marcatori din serie, cu 12 goluri, dar doar două pentru Poli.

Peste numai cinci minute a ieşit la rampă Alex Boştină, unul din puştii trimişi de Velcea pe terenul de joc. Înaltul atacant a înscris pentru 2-0, reuşind astfel primul gol pentru echipa mare, după sumedenia de goluri înscrise pentru „satelitul” din Liga III, în câţiva ani.

Repriza secundă a avut acelaşi scenariu, cu Poli în rol de echipă dominatoare. A ieşit în evidenţă de această dată Alex Popovici, intrat după primele 45 de minute. Popovici a demonstrat din nou că este cel mai bun fotbalist din lotul alb-violet, reuşind o „dublă de senzaţie”. 4-0 a fost şi scorul final.

Mai rămâne să subliniem lipsa ataşamentului suporterilor timişoreni faţă de Poli. Din nou, numărul acestora a demonstrat că fotbalul, din pricina jocurilor de culise dintre Marian Iancu şi autorităţile locale, nu-i mai atrage pe timişoreni aşa cum o făcea altă dată.

Valentin Velcea a apelat la următorii jucători:Lepmets – Mera, Scutaru (cpt.), Ilie, Sandu – Chiş, Poparadu, Petcuţ, Szalkai – Cârstea, Boştină. Au mai jucat Popovici, Rocha şi Adrian Popa.

Autor
Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

mitica a spus: (mai 19th, 2012 at 14:04 )

Un titlu tendentios a unuia care impreuna cu conducerea judetului si municipiului au facut tot ce au putut sa distruga sportul si spiritul lui in aceasta zona, dar au avut grija de romi sa nu-i supere cineva pentru ca ei ne fac cunoscuti in lume.

samuel a spus: (mai 19th, 2012 at 14:13 )

@mitica
dar cine a adus poli timisoara in aceasta stare? ziaristul? cjt-ul? primaria? clt-ul? sa nu uiti ca si marfian iancu e tigan, iar autoritatile locale l-au cadorisit cu 12 milioane de euro, bani care nu au ajuns la echipa cu care tu pretinzi ca ti.

ddt a spus: (mai 19th, 2012 at 19:02 )

mai batem cite o echipa in B2, dar problema nu e rezolvata de loc. viitorul cu M. Iancu nu e posibil. a aratat pina acum: nepricepere prin folosirea strainilor de Timisoara in conducere, ex. cazul Contra pe care l-a exclus din club. unul din putinii jucatori romini care s-au impus in Spania si Italia. de ce nu ar putea Contra sa faca ce a facut Reghecampf.? lectiile de casa nu le-a facut, jucatori ca Sepsi (1,3mil) si altii au fost cumparati, localnici ca Lato (0,6 mil) au fost vinduti pe jumatate. adversitati pina la jigniri cu toata lumea, cu cluburile Ligii 1, FRF, LP, CJ, de fapt e mai simplu de spus cu cine nu a avut astfel de relatii, duse mult peste granita nesimtirii, sorry. morala de plata nu exista, nu plateste pe nimeni fara sentinta judecatoreasca. nervii sint la pamint, injuraturile si amenintarile se tin lant dupa o infringere. nu comunica cu nimeni, in afara de Sabau, decit prin media si „comunicate” de presa. echipa desi ar fi putut sa cistige bani, 12 mil. de € anul trecut, retrogradeaza din cauza managementului gresit si pierde banii pe care ii vrea mortis de la primarie si judet. relatiile cu puterile locale sint compromise total. rezumat, imposibil de corectat un astfel de comportament ilogic si pagubos. daca gresesc cu ceva sint pregatit a acepta asta, dar ma tem ca nu e nevoie. e nevoie de o solutie fara M.Iancu, si asta cit mai repede. accept chiar critica lui M.Iancu personal, el spunind ca citeste toate mailurile, de un „comunicat ” nu e nevoie. si inca ceva, el va ramine un “mitic” toata viata sa, asa e peste tot in lume, aici nu-i nimic de reprosat. la Poli e patron nu datorita simpatiei ci a banilor sai. nu a aratat ca poate cistiga stima banatenilor, dar exista “mitici” care au facut-o. cei 200 de spectatori prezenti la meci spun chiar asta.

unul de pe Bega a spus: (mai 19th, 2012 at 19:03 )

@samuel – se pare ca NU EXISTI, esti doar O FACATURA POLITICA, pt. ca MINTI POPORUL CU CALCULATORUL !!! Cei 12mil. de euroi, au fost doar 9,8 si au fost dati IN 8(OPT) ANI !!!! Deci, cam UN MILION SI CEVA PE AN, cat a datde ex. si PRIMARIA TURDA !!!! Ar trebui SUBLINIAT CA: BUGETUL PRIMARIEI TIMISOARA PE UN AN E 200mil. euro(DOUA SUTE MILIOANE DE EURO, iar al CJT, cam 100 mil!!!! Deci daca din MUNTELE ASTA DE BANET TIE TI SE PARE MULT UN MILION SI CEVA, nu mai are rost sa vorbim!!!!! Dar MA SURPRINDE CA NU TE REFERI SI LA ALTE CHELTUIELI, mult mai mari, facute in acelasi timp! Sau numai ce s-a dat la POLI conteaza???

Piratul de pe Bega de pe Bega a spus: (mai 19th, 2012 at 19:16 )

@ddt ce usor „dai cu piatra, sau cu pietre’, deoarece cel mai usor e sa critici ! Sa-ti spun ceva:in unele privinte ai dreptate, DAR POLI nu „a batut cate o echipa in B2” ci le-a batut cam pe toate, dovada locul in clasament(sa sti ca la fotbal exista un clasament, adica un fel de TOP….)- daca totul e GRATIS(adica GRATUIT) si di fotbal numai se castiga bani ( DE LA AUTORITATI…), de ce nu iei tu echipa si in doi ani ,cum zici, te UMPLI DE BANI, tu si toata familia ta? mai ales ca zici ca ai face un MULT MAI BUN MANAGEMENT! Vad ca nu ai inteles ca Iancu oricum NU MAI POATE CONTINUA, CACI A FOST EXCLUS DIN FOTBAL!!!! N-am inteles PE CINE PROPUI IN LOCUL LUI ?Nu inteleg de ce nu se IMPLICA, alti JDE DE PATRONI, pt, BANII CEI MULTI, cum zici tu ca s-a inmplicat IANCU??? Cum dintr-0 data, NIMENI in Timisoara, nu mai ARE NEVOIE DE BANI !!! nici chiar tu! Astept raspunsuri corecte punctuale si nu presupuneri, pareri si dat cu presupusul, sau dat cu parerea ! Hai ceao !

ddt a spus: (mai 19th, 2012 at 23:52 )

cele de sus scrise sint o insiruire de fapte, fara a fi o critica. ele au dus la aceast dezastru pe care il avem acum si care cu M.Iancu investitor se va repeta cu exactitatea unui metronom. in privinta lui M. Iancu nu as fi atit de sigur. faptul ca a fost declarat persona non grata de FRF, de dusmanul intim M.Sandu nu il exclude din fotbal. in continuare poate fi investitor, ceea ce evident nu vrea, sau mai degraba nu poate, si Paskany a fost pentru un an declarat persona non grata. echipa nu va fi data nimanui, o va tari in Liga 2 si 3 si va arata cu degetul prin „comunicate” pe toti, nu-i mai insir. si remarca cu jucatorii care vor fi platiti e o gluma amara, care se repeta. cred ca cel putin asta ii e limpede diriguitorilor locali, alesi si nealesi.

Piratul de pe Bega a spus: (mai 20th, 2012 at 11:18 )

Mai ddt, pai tot II DAI CU BLA – BLA – BLA, dar UNDE E RESPUNSURILI, la INTREBARILI ?

@piratul de pe bega a spus: (mai 20th, 2012 at 18:00 )

stadionul, asa cum e el, a fost renovat de cjt. terenurile sintetice din cadrul complexului au fost facute de primarie. marian iancu nu plateste utilitati si isi tine in proportie de suta la suta banii incasati la intrarre. ca acum nu mai merge lumea la stadion e o alta problema, dar tot sa lui iancu. pentru cunostinta ta marian iancu a incasat 12 milioane de euro, nu 8 sau 9 cum sugerezi. plus banii de pe incasari care sunt cateva milioane bune. lasa dumele cu politicul, ca nu toti suntem politicieni pe aici.

@ @ piratul a spus: (mai 20th, 2012 at 19:46 )

esti mult prea informat si destept, dar nu tine: Iancu a PLATIT TOT TIMPUL UTILITATI, deoarece il obliga legea(ori habar n-ai, ori dezinformezi penibil…) Cat despre banii de bilete……Toti POLISTII STIU, doar tu HABAR N-ai cat costa arbitrii, salvarea, pompierii, jandarmii, firma de paza, etc, etc, iar despre deplasari ce sa mai zic, alti bani. Bine ca ti-ai baut votculita primita ca sa prostezi ! Fii fericit ca, la pretul la care e acum alcoolul…..

@piratul a spus: (mai 20th, 2012 at 20:08 )

iti doresc din tot sufletul sa ai doar patroni ca marian iancu si sa te plateasca asa cum plateste el. vad ca mori de gat cu inacu. foarte bine, apreciez treaba asta. esti orb si il vezi doar pe iancu in fata. dialogul cu tine este inutil si fara rost. daca te-am jignit, imi pare rau. nu mi-am dat seama ca esti un suferind.

ddt a spus: (mai 20th, 2012 at 21:47 )

ddt@piratul. nu am raspunsuri, nu are nimeni din pacate, dar faptele sint fapte. aici e vorba de trecut nu de viitor. cu Iancu e ca si fara Iancu, asta am vrut sa spun. asocierea cu Iancu nu aduce decit neplaceri. ca isi plateste asazisele utilitati si deplasarile gasesc ca e normal. cine sa le plateasca? nu patronul? gigi becali, un personaj nu foarte simpatic a spus ca in fotbal nu au ce cauta cei ce nu au bani. aici avea dreptate, cred ca se referea la M.Iancu. dealtfel nu beau votca si votculite nu am baut niciodata. nue nevoie de raspuns, subiectul e incheiat.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei

Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara a încheiat turul play-off-ului cu o victorie importantă, 4-2 cu Odorhei, într-un meci disputat în Sala Constantin Jude. A fost şi ultima repetiţie oficială înainte de turneul Final 4 al Cupei României care va fi găzudit în oraşul de pe Bega la începutul lunii aprilie. Revenind la joc, partida a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Top