Daca tot a ratat functia de vicepresedinte al CJ, Mihoc preia fraiele la PSD

S-a supus fără să crâcnească deciziei partidului, deși e pentru a doua oară când ratează la mustață funcția de vicepreședinte al CJ Timiș. I se întâmplă asta pentru că e prea competent, iar partidul nu se poate dispensa de serviciile sale. Marcel Mihoc va coordona campania electorală pentru alegerile generale, fiindcă are mână bună.

Imediat după alegerea în funcţie a lui Marian Vasile (PNL), cu 23 voturi pentru și 12 împotrivă, respectiv Călin Dobra (PSD), 24 voturi pentru, 11 împotrivă, șeful CJ Timiş, Titu Bojin, s-a gândit la marele perdant. Este vorba despre secretarul executiv al PSD, Marcel Mihoc, al cărui nume a fost vehiculat inițial pentru una dintre cele două funcții.

Imediat după alegeri, deBanat a intuit varianta corectă. Titu Bojin recunoaște. „Nu a fost secret, eu am ştiut demult. Marcel Mihoc a fost prima opţiune şi i-am oferit această posibilitate de a fi vicepreşedinte, cu condiţia retragerii din poziţia de secretar executiv de la partid. În această situaţie de vicepreşedinte şi, în acelaşi timp, secretar executiv, ori nu ne făceam treaba aici, ori nu ne făceam treaba la partid. Am căzut de comun acord că dânsul va fi mai mult prezent şi va lua din frâiele, dacă se poate spune aşa, în realizarea sarcinilor pe linie politică la nivelul PSD. Va coordona pregătirea campaniei pentru alegerile generale. Aţi văzut că a avut mână bună şi am câştigat multe pentru USL”, spune șeful PSD Timiș.

Titu Bojin explică și motivul pentru care a fost preferat Călin Dobra. „L-am propus pe Dobra fiind tânăr, fiind unul care a mai lucrat în administraţie ca şi subprefect. Sunt convins că vom reuşi să facem o echipă bună la consiliul judeţean şi cu Mihoc, şi cu Dobra. Marcel Mihoc va fi preşedintele Comisiei de urbanism”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Timiş,.

Noii vicepreşedinţi ai instituției sunt aproape necunoscuţi. Vasile Marian Constantin (PNL) are 32 de ani, este timişorean şi este absolvent de UPT. În ultimii cinci ani a fost manager de calitate la Siemens. Călin Dobra (PSD) are 34 de ani, este din Lugoj şi a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Cluj. A fost timp de șapte luni subprefect de Timiş. Din 2001 este profesor de sport.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

2 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

2 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

3 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

3 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

3 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

3 ore ago