RevoltatORZA: Parcul Copiilor functioneaza doar cu program redus

Inaugurat electoral, în mare viteză și neterminat, Parcul Copiilor e departe de a fi 100% la dispoziția celor mici. Mai mult decât atât, are lacăt pe porți în fiecare luni și nici bărcuțele, și nici trenulețul de 80.000 de euro nu pot fi folosite decât cel mult trei ceasuri pe zi.

Gheorghe Ciuhandu și-a adus nepotul să taie panglica inagurală a Parcului Copiilor, în speranța că-i va crește cota electorală favoritului său în cursa pentru primărie, Adrian Orza. Nu a reușit, iar investiția de două milioane de euro, inaugurată în pripă, nu l-a propulsat pe țărănist în fruntea orașului.

La nici două săptămâni de la deschidere, a venit surpriza. Pe 11 iunie, când a fost clar pentru toată lumea că țărăniștii au pierdut Primăria Timișoara, parcul a fost închis prima dată. Pe 18 iunie, situația s-a repetat. În plus, pe aleile parcului au apărut angajații Direcției de Mediu, în frunte cu Vasile Ciupa, care au supervizat executarea diverselor lucrări rămase neterminate. „Parcul este închis luni, pentru continuarea lucrărilor de amenajare”, spune Călin Fiat, șeful Serviciului Mediu din PMT.

Nici în restul zilelor, deși parcul este deschis, copiii nu au decât acces limitat la unele jocuri. Bărcuțele plutesc numai trei ore, între 10 și 13, iar caruselul este deschis tot atât, dar între 14 și 17. Mult discutatul trenuleț pentru care municipalitatea a plătit 80.000 de euro funcționează și el cu program limitat. Cei mici se pot bucura de jucăria atât de costisitoare doar între orele 17 și 19. În rest, garnitura colorată stă la „încărcat”, pentru că nu are o autonomie care să-i permită să circule toată ziua.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

59 de minute ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

2 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

4 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

5 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

7 ore ago