Categories: Social

Neplatiti de trei luni, angajatii lui Cornu demisioneaza pe Facebook

„Regele asfaltului din Banat” are probleme în afaceri. Recunoaște acest lucru Marina Almășan, care anunță că-l părăsește pentru a-l proteja. Între timp, angajații lui Georgică Cornu sunt neplătiți din mai. Unul dintre reporterii de la TVT89 și-a anunțat demisia printr-o scrisoare deschisă, în care îi cere președintelui Camerei de Comerț să-i dea măcar banii de chirie pentru ultimele trei luni.

Recent, Georgică Cornu a renunțat la mai mulți dintre angajații săi din presă. Mai mulți jurnaliști de la TVT 89, dar și de la televiziunea pe care o deține în Arad au primit deja preavizele. Anunțurile privind desfacerea contractelor de muncă au venit după ce unul dintre cameramani a protestat, pe o rețea socială, împotriva întârzierii salariilor.

Între angajații trustului deținut de președintele Camerei de Comerț Timișoara se vorbește deja despre concedieri în masă, care vor afecta câteva sute de persoane. În acest context, sâmbătă, unul dintre angajați a demisionat public, prin transmiterea către presă a unei scrisori deschise. Acesta dezvăluie faptul că de trei luni nu și-a mai primit salariul.

„Domnule Cornu, sunt unul din cei 2.000 de angajați de care vă bateți joc de câteva luni cel puțin. (…) Eu am trecut printr-o exepriență similară acum 2-3 ani, dar patronul de atunci s-a dovedit a fi un domn. Aș aprecia dacă mi-ați putea da din salariul meu pe ultimele 3 luni măcar banii de chirie, în caz că va îndurați, poate îmi dați și restul banilor.

Am un mare defect. Spun adevărul! Și ceea ce s-a petrecut la TVT 89 în ultima lună este înfiorător. E imposibil să-ți faci meseria în asemenea condiții, așa că eu DEMISIONEZ. Presupun că va doare în cot, ca să fiu plastic. Așa ar și trebui, sunt pline cimitirele de oameni de neînlocuit… dar aș aprecia dacă am lăsa loc de bună ziua și mi-ați da banii mei, pe muncă, sudoarea și consumul meu nervos. Cu stimă”, semnează Ovidiu Țarcă. Ultima știre realizată de acesta și postată pe site-ul televiziunii lui Cornu este datată 16 august.

În ceea ce privește relația lui Georgică Cornu cu Marina Almășan, lucrurile par destul de complicate. Realizatoarea TV a declarat că a decis să pună capăt acestei legături, recunoscând că omul de afaceri are probleme cu firmele sale și vrând să-l scutească pe acesta de „scandalurile provocate de femeia de care Georgică se chinuie de ani buni să divorţeze”. Altfel spus, Marina Almășan se retrage pentru „a-l proteja” pe Cornu. Cel supranumit „Regele asfaltului din Banat” susține însă că nu s-a despărțit de iubita lui, dar n-a avut timp să se vadă cu ea din cauza… afacerilor.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

O oră ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

2 ore ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

4 ore ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

5 ore ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

5 ore ago

Sfânta Lumină ajunge pe calea aerului în Timişoara sâmbătă seară

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim sâmbătă seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române…

5 ore ago