Zambon: „Iancu nu a castigat niciodata un litigiu cu mine”

A fost Claudio Zambon mai malefic pentru Politehnica Timişoara decât Marian Iancu? Este o întrebare care stă pe buzele tuturor celor care se identifică cu culorile alb şi violet. Italianul revine în prim plan și susține că Iancu a cumpărat de la el, încă de acum trei ani, culorile și palmaresul lui Poli și că, de fapt, n-a câștigat niciun proces pe această speță.

Claudio Zambon, un personaj de foarte tristă amintire pentru suporterii poliști, susține că Marian Iancu a cumpărat de la el, în 2009, palmaresul şi culorile clubului. Acestea au fost trecute, ulterior, pe o firmă la care preşedinte şi administrator era Emil Roșiianu, vicepreședintele clubului pe care îl patrona omul de afaceri bucureştean. Nici vorbă de vreun litigiu câştigat de Iancu în faţa lui Zambon!

„Domnul Marian Iancu nu a câştigat niciodată un litigiu cu mine şi cu Poli Timisoara care a fost a mea. Din anul 2009, a cumpărat clubul de la mine şi de la toţi asociaţii care erau acţionari la Fotbal Club Politehnica Timisoara, pe care l-a trecut pe o companie unde l-a pus preşedinte şi administrator pe Emil Roșiianu. Împreună cu el, a pierdut intenţionat un litigiu, pentru că nu a depus actele. A început să se laude că după şase ani de litigii a câştigat cutare şi cutare, dar e cel mai prost om din fotbal!

Se vede unde a ajuns Timişoara. Diferenţa dintre mine şi Marian Iancu e foarte mare. Am băgat bani şi nu am luat niciun leu, doar vrăjeală de la domnul Roşiianu şi Orza. Am predat clubul cu zero datorii la stat. Domnul Iancu a lăsat 25 de milioane de euro datorii şi a luat şi banii pe jucătorii care au plecat de acolo. Poate că a prevăzut că va falimenta clubul, va vinde ce poate vinde şi apoi începe şantajul pentru palmares şi culori. Asta a fost intenţia lui, de la început!

L-a pus preşedinte şi administrator pe Emil Roșiianu la firma pe care a trecut culorile şi palmaresul. A intrat în situaţia falimentară, nu mai are firme la dizolvare şi acum are palmaresul şi culorile la firma cu care a cumpărat de la noi. Mai smulge câteva milioane de la primărie, căreia vrea să i le vândă”, a spus Claudio Zambon, pentru Sport Total FM.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

14 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

14 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

16 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

17 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

18 ore ago