Categories: PoliticaUltima ora

Dugulescu isi reclama colegii pentru subiectivitate

Deputatul neoprotestant Marius Dugulescu a contestat, marți, la Biroul Naţional de Conducere al PD-L, decizia BPJ al PD-L Timiş. Colegii democraţi din Timiş, neimpresionați de „rătăcirea de moment” a deputatului, au decis că Dugulescu nu merită să intre nici măcar pe lista provizorie cu posibilii candidaţi la parlamentare.

„Am contestat marţi decizia BPJ la Biroul Naţional de Conducere. Am invocat zece argumente, primul motiv decizia BPN al PD-L ce prevede ca toţi parlamentarii aflaţi în funcţii vor candida pe colegiile lor. Am adus şi alte argumente ce ţin de activitatea pe care am desfăşurat-o în plenul Camerei Deputaţilor, cât şi în comisia pentru drepturile omului şi activitatea din colegiul din Timişoara”, a spus Marius Dugulescu.

Deputatul susţine că, indiferent de decizia Biroului Naţional de Conducere al PD-L, nu va părăsi partidul. Este însă dezamăgit de modul în care BPJ al PD-L Timiş l-a scos pe linie moartă. „Este o enigmă de ce colegii mi-au pus beţe în roată. Eu nu am putut decât să iau act de votul BPJ. Nu a fost decizie bazată pe obiectivitate. A fost o decizie subiectivă, nu s-a făcut o evaluare clară a fiecărui candidat şi a şanselor pe care le are. Nu s-au luat în considerare nici sondajele de opinie. Indiferent de ce se întâmplă, nu intenţionez să mai renunţ la PD-L, politica a însemnat pentru mine doar bătălii mari şi de multe ori nedrepte”, mai spune Dugulescu.

La ședința Biroului Județean al PD-L Timiș, desfășurată joia trecută, pe parcursul a mai mult de trei ore, Marius Dugulescu le-a spus colegilor săi că intenția sa de a trece la PNL nu a fost decât o „rătăcire de moment”. Pentru „rătăcirea” respectivă, la Timișoara a venit însuși Crin Antonescu, președintele PNL, care a salutat venirea unui nou membru în partid. Dugulescu s-a răzgândit însă foarte repede, spre stupoarea liberalilor. La BPJ al PD-L Timiș, voturile au fost secrete, iar ultimul potențial candidat, în funcție de numărul opțiunilor exprimate, a fost senatorul Gheorghe David.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

7 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

9 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

11 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

11 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

12 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

13 ore ago