Dugulescu isi reclama colegii pentru subiectivitate

Deputatul neoprotestant Marius Dugulescu a contestat, marți, la Biroul Naţional de Conducere al PD-L, decizia BPJ al PD-L Timiş. Colegii democraţi din Timiş, neimpresionați de „rătăcirea de moment” a deputatului, au decis că Dugulescu nu merită să intre nici măcar pe lista provizorie cu posibilii candidaţi la parlamentare.

„Am contestat marţi decizia BPJ la Biroul Naţional de Conducere. Am invocat zece argumente, primul motiv decizia BPN al PD-L ce prevede ca toţi parlamentarii aflaţi în funcţii vor candida pe colegiile lor. Am adus şi alte argumente ce ţin de activitatea pe care am desfăşurat-o în plenul Camerei Deputaţilor, cât şi în comisia pentru drepturile omului şi activitatea din colegiul din Timişoara”, a spus Marius Dugulescu.

Deputatul susţine că, indiferent de decizia Biroului Naţional de Conducere al PD-L, nu va părăsi partidul. Este însă dezamăgit de modul în care BPJ al PD-L Timiş l-a scos pe linie moartă. „Este o enigmă de ce colegii mi-au pus beţe în roată. Eu nu am putut decât să iau act de votul BPJ. Nu a fost decizie bazată pe obiectivitate. A fost o decizie subiectivă, nu s-a făcut o evaluare clară a fiecărui candidat şi a şanselor pe care le are. Nu s-au luat în considerare nici sondajele de opinie. Indiferent de ce se întâmplă, nu intenţionez să mai renunţ la PD-L, politica a însemnat pentru mine doar bătălii mari şi de multe ori nedrepte”, mai spune Dugulescu.

La ședința Biroului Județean al PD-L Timiș, desfășurată joia trecută, pe parcursul a mai mult de trei ore, Marius Dugulescu le-a spus colegilor săi că intenția sa de a trece la PNL nu a fost decât o „rătăcire de moment”. Pentru „rătăcirea” respectivă, la Timișoara a venit însuși Crin Antonescu, președintele PNL, care a salutat venirea unui nou membru în partid. Dugulescu s-a răzgândit însă foarte repede, spre stupoarea liberalilor. La BPJ al PD-L Timiș, voturile au fost secrete, iar ultimul potențial candidat, în funcție de numărul opțiunilor exprimate, a fost senatorul Gheorghe David.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

39 comentarii pentru acest articol

Florin Jurca a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:06 )

Era bine sa nu plece din PDL ca acum probabil i se imputa acest lucru de colegii de partid.Nu îl cunosc decat din presa pe Dugulescu si am o părere ok despre el.Succes la București si sper sa fii ales pentru un nou mandat.

cat tupeu! a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:13 )

A pus pe lista si faptul ca e un traseist? Unii nu au limite, foarte bine ca nu l-au pus pe liste, probabil ca el negociaza acum cu USL, poate, poate mai prinde ceva de la ei!

George S. a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:22 )

Nu va mai bagati in mocirla asta de politica d-le Dugulescu, oamenii buni nu sunt apreciati in politica noastră damboviteana.

Ady a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:37 )

Foarte bine ca nu renunța, după cât a muncit in colegiul 3 ar fi păcat sa nu fie lăsat sa candideze.Va sustinem dl deputat, Doamne ajuta!

FÂS a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:58 )

îşi reclamă colegii? la cine îi reclamă? parcă s-a desfinţat securitatea, nu? sau la pdl ea încă funcţionează? măi să fie! vezi că e neoprotestant ăsta, nu protestant! ăstia cu neoprotestantismul nu stiu cu ce se ocupa. cu tremuratul prin diferite clădri? sunt cam dubiosi şi e nevoie de umblat cu grija cu ei. un actoras smecher nenea asta neoprotestantul. glumesc! 🙂

Vasi a spus: (septembrie 25th, 2012 at 21:00 )

In locul portocaliilpor eu nici nu-l mai primeam! Omu asta numa om politic nu se poate numi, ma mir ca nu-i e rusine!

@Vasi a spus: (septembrie 25th, 2012 at 21:13 )

M mir ca nu ți rusine tie sa vorbești fara sa cunoști un om, din păcate e prea de omenie si respectuos Dugulescu.De ce oare politicienii hoti sunt acceptati mai ușor si un parlamentar ca Dugulescu e înjurat pe nedrept?

what? a spus: (septembrie 25th, 2012 at 21:24 )

Un om care schimba partidu ca pe chiloti e un om total lipsit de orice principii si e clar ca isi urmareste doar scopurile personale! Nu exista argumente care sa contrazica acest lucru.

what partide, what? a spus: (septembrie 25th, 2012 at 21:41 )

Fa ți temele fetitza, Dugulescu nu a mai fost la alte partide, a vrut omu sa treacă la PNL dar sa speriat probabil de ce o fi gasit pe a colo.Asa ca e de al vostru, PDL ist pur sange 🙂

@what partide a spus: (septembrie 25th, 2012 at 22:56 )

si la taranisti cine a fost?

@what a spus: (septembrie 25th, 2012 at 23:02 )

Petru Dugulescu, tatal lui Marius Dugulescu, mai documenteaza te ok?

un om a spus: (septembrie 26th, 2012 at 08:13 )

e clar pentru toata lumea ca dugulescu este un individ fara nici un pic de moralitate dar pe langa asta demonstreaza si lipsa de inteligenta. un nerusinat …

Timișorean a spus: (septembrie 26th, 2012 at 09:07 )

Dugulescu este nu doar moral, trasatura care ar trebui sa caracterizeze orice ales local sau național dar este si cinstit.E un deputat care nu a uitat de cetățenii din colegiu,care promovează o politica curată, in folosul oamenilor.Parerea mea e ca trebuia sa rămână la PNL, nu știu de ce a mai rămas in PDL unde sunt apreciati si promovati tot mai mult oameni fara valoare.

Max a spus: (septembrie 26th, 2012 at 09:18 )

De ce vrea PDL sa nu candideze Dragulescu si Dugulescu? Pentru ca se vrea pierderea colegiilor de pe Timișoara care sunt mai mari decat cele de pe județ si astfel au șanse mai mari la redistribuire sa se câștige mai ales de doi deputați in funcție care au notorietate si o imagine personală buna.De ce sa se piardă Timișoara? Pentru ca trebuie sa câștige unele nume interesante pe județ, e un calcul foarte greșit va aduce după sine un rezultat dezastruos pentru PDl.Singura șansa este ca bătălia sa fie maxima pe fiecare colegiu pentru a obține voturi cât mai multe.La capitolul asta USL joaca tare, au oameni puternici care vor lupta fiecare sa si câștige colegiul, chiar cu 50% plus unul.

Ionel a spus: (septembrie 26th, 2012 at 09:42 )

Dugulescu este singurul de la PDL care are șanse reale sa câștige un colegiu pe Timișoara!

cititor a spus: (septembrie 26th, 2012 at 09:43 )

A intrat Dugulescu pe forum? Sau au intrat fratii sa-i ia apararea? Sa facem distinctia intre frati si timisoreni, un timisorean nu cred ca ar fi de acord cu caracterizarea fpozitiva facuta lui Dugulescu. Cine a auzit de el se datoreaza numelui, facut de tatal sau!

@cititor a spus: (septembrie 26th, 2012 at 09:56 )

De ce nu ar fi pozitivă? Eu sunt un timișorean care am o părere foarte buna despre dl Dugulescu, ce magarii a făcut sa am o părere negativa? Si nu sunt ” frate” de credință cu el dar îl susțin pentru ca timp de 4 ani ca sa implicat in colegiu si a ajutat mulți oameni.De asemenea politicieni avem nevoie nu de corupți care fac avere din politica.

Cornel a spus: (septembrie 26th, 2012 at 10:07 )

Dl ziarist, de ce deputatul protestant? Oare la ceilalți deputați spuneti deputatul X ortodox? Deputatul Y catolic, etc? Mi se pare discriminare religioasă, lucru care in Timișoara nu a fost promovat pana acum si sper sa ramanem un exemplu de unitate etnică, religioasă,culturală.Spre informatia dvoastra nu e protestant dl Dugulescu ci e evanghelic, face parte din religia Baptista.Doamne ajuta!

nicu a spus: (septembrie 26th, 2012 at 10:17 )

prost esti cornele! va face ziaristu reclama ca sunteti uniti sunteti tari si mari si tu protestezi:)))))oricum cu deputati ca papagalul asta de dugulescu numai antiservicii veti. se rasuceste batranul Dugulescu in mormant si dansbul chiar a fost un om de valoare! pacat ca a rezultat asa o aschie!

DAIANA a spus: (septembrie 26th, 2012 at 10:43 )

chestia e ca Ostaficiuc e un om slab care are numai interese personale si nu e in stare sa ia decizii. daca s-a hotarat acum cateva luni ca nu mai sunt primiti inapoi parlamentarii care au parasit la greu partidul sau care nu au dat 3 ani de zile pe la partid si au votat cu USL la locale, DE CE L-A ADUS INAPOI PE dugulescu? de ce l-a adus inapoi pe dragulescu? rusineeee ostaficiuc!!!!!

Kalu a spus: (septembrie 26th, 2012 at 10:52 )

Toti stim ca domnul Dugulescu este singurul care poate castiga colegiul, sa nu mai scriem vorbe urate despre el la comanda!

ba da ai ceva tupeu a spus: (septembrie 26th, 2012 at 11:12 )

ba dai ma frate ceva tupeu!!!! nesimtitule!!!! te-ai ratacit?? ramai ratacit!

Simona a spus: (septembrie 26th, 2012 at 11:30 )

Cum de toata lumea îl acuza pe Dugulescu ca a vrut sa plece din PDL si nici un postac PDL ist nu zice nimic de senatorul Gheorghe David care a trecut la PSD dar el candidează si Marius Dugulescu nu?Ma întreb oare de ce?

@simona a spus: (septembrie 26th, 2012 at 11:37 )

nu te supara, da` din cate tin eu minte, david nu a facut nici o conferinta de presa alaturi de antonescu, blamand pdl si legile facute de ei, legi si masuri la care si-a adus chiar el,dugulescu, aportul!!!
sa candideze independent daca e asa potent si gata! de ce are nevoie de pdl acum, si in primavara era ciuma?
dar cam asta e verticalitatea distinsului domn, dugulescu

@simona a spus: (septembrie 26th, 2012 at 11:40 )

si degeaba il aparati acum toti pe dugulescu!! trebuia atunci cand a avut..acea ratacire…sa discutati cu el si sa ii explicati ca nu face bine ce face!!! dar voi, cei ce-l aparati acum pe aici, erati toti la delpack, la ciobanu!! pai ramaneti acolo!!!

@daiana a spus: (septembrie 26th, 2012 at 11:42 )

cine ti-a spus tie ca dugulescu e din nou la pdl? doar tu si el credeti asta!

@@daiana a spus: (septembrie 26th, 2012 at 11:50 )

Din moment ce sa discutat candidatura lui si inteleg ca a fost acolo la ședința de partid atunci unde e, dacă nu la pdl? M-am uitat si pe pagina de net a camerei deputatilor si scrie deputat pdl, așa ca nu dezinformati postacii anti Dugulescu.

@daiana a spus: (septembrie 26th, 2012 at 11:55 )

ah…ca nu e dat afara inca inseamna ca mai face parte din partid?
adevarul e ca nu stiu de ce nu a fost exclus din partid, dar sigur nu pt ca ar fi foarte competent, sa fim seriosi.
sa candideze independent

Marian a spus: (septembrie 26th, 2012 at 11:59 )

Eu unul nu va inteleg pe cei din PDL cum puteti fi asa stupizi, faceti orice sa pierdeti colegiul 3, ati primit bani de la USL sa pierdeti singurul colegiu pe care il puteati castiga?, nu imi vine sa cred! Pacat de oamenii de dreapta din Timisoara, la ei nu va ganditi numai la interesele personale! Sincer imi pare rau….

@marian a spus: (septembrie 26th, 2012 at 12:09 )

auzi, dar de ce nu merge al tau preferat la pnl, care e de dreapta si sa candideze pe colegiul 3 din partea pnl…si uite cum ti-ai rezolvat dilema, al tau daca are sanse castiga si o face pt cei de dreapta…din tm….

@@marian a spus: (septembrie 26th, 2012 at 12:37 )

A vrut sa plece ca si a dat seama ca e lucrat dar atunci când a plecat PDL ul la convins sa nu plece, păcat ca a mai avut încredere in Ostaficiuc .La PNL era mai câștigat dacă rămânea .

@@marian a spus: (septembrie 26th, 2012 at 12:45 )

ma faci sa rad..nu mai vb fara tine ca nu iti face bine!!nimeni nu il mai vrea in pdl!! s-a intors ca un milog si nu a primit nimic!! nici macar vreo promisiune!! deci nu mai veniti cu vrajeli, pt ca pedeleu nu are nevoie de dugulescu asa cum nici el,tradatorul, nu a avut nevoie de pdl in primavara! oameni ca dugulescu nu au ce cauta in politica!! sa faca altceva, ca ne-a demonstrat ce stie sa faca

Silvian a spus: (septembrie 26th, 2012 at 12:57 )

Chiar așa de ce aveți o problema doar cu dugulescu dar de tradatorul david aveți nevoie? E normal după ce a anunțat in gura mare ca trece la PSD si si a trădat colegii sa vina acum si sa vrea colegiul 8 de deputați pe care a muncit pe branci Dorin Candea si acum e dat la o parte ca sa aibă loc senatorul pocait?Sa plece amândoi la USL!

Iulia a spus: (septembrie 26th, 2012 at 12:58 )

Sory stimabile! Asa-ti trebuie , daca stai cu coorul in mai munlte luntrii…Vezi-ti de treburile bisericesti ca de acolo, deocamdata, nu te „saboteaza”careva…

@silvian a spus: (septembrie 26th, 2012 at 13:35 )

nu mai abera!! candea aka prietenasu de care ai nevoie la RAR , e pe colegiul 8 de nici doua luni….ce branci vrei ma sa zici ca si-a rupt asta pe acolo?te plateste bine sa aberezi in halul asta?

Maria Grama a spus: (septembrie 26th, 2012 at 14:10 )

Nu inteleg de ce nu îl mai dorește partidul pe domnul Marius Dugulescu, eu am fost impresionanta de activitatea dansului, pana la el nici un alt politician nu mi a trimis încasa rapoarte de activitate si nimeni vreodată dintre cei care i am votat de 20 de ani nu m-a felicitat de ziua mea. Copii mei au primit la scoala( 2 scoli diferite) papuci de la dansul si scoala gen 30 a fost renovarea cu sprijinul dansului.Nu știu ce așteptați de la un parlamentar dar eu una sunt foarte multumita de dansul.E un om extraordinar si dacă va fi lăsat sa candideze cu siguranță va avea tot sprijinul.

domnul dugulescu... a spus: (septembrie 26th, 2012 at 14:34 )

….poate candida!!! oriunde si pt orice functie! dar nimeni nu poate obliga pedeleul sa il accepte sau sa ii dea gir..daca tot e asa iubit…sa candideze independent si sa demonstreze celor care nu il doresc acum ca au gresit ca s-au lepadat de dansul…nu inteleg de ce are nevoie de partidul pe care-l injura acum cateva luni…nu inteleg

cineva care gandeste a spus: (septembrie 26th, 2012 at 19:47 )

domnul dugulescu putea lua oricat dinPDL a vrut el si s-ai duca la PNL, insa nu a vrut findca este de caracter! cand a dat la oameni papuci, a fost bine? sa-u bucurat toti. dar are multi dujmani in PDL findca le este frica de el. oricum noi il sustinem si daca trece la PSD si la oricare partid findca toti il cheama la ei.

Vasile a spus: (septembrie 28th, 2012 at 23:43 )

Va sustinem!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Situația in România

Total: 19517 cazuri

4712
active
1279
decese
13526
vindecate

Situația globală

Total: 6477966 cazuri

3086130
active
382188
decese
3009648
vindecate

Cele mai citite articole


landscape-aerotim-1

Administratie vezi arhiva Administratie

Inspecție la Castelul Huniade. Dobra: „Următorul pas important va fi licitația pentru proiectul tehnic și pentru lucrările de execuție”/Foto

Castelul Huniade a fost inspectat cu reprezentanții Institutului Național al Patrimoniului, cei care asigură financiar proiectarea lucrărilor care vor urma în castelul din centrul Timișoarei unde au loc reabilitări, cu întreruperi, expertize și procese de 14 ani. La Castelul Huniade sediu al Muzeului Banatului, demarează lucrările de proiectare pentru a se reabilita ce a mai...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Inspecție la Castelul Huniade. Dobra: „Următorul pas important va fi licitația pentru proiectul tehnic și pentru lucrările de execuție”/Foto
Aconnect - Digitalizam Romania

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

Pero Milosevic s-a despărțit oficial de Poli. Vlad Caba va fi prezentat joi

Antrenorul care a stat 5 ani pe banca tehnică a Politehnicii Timișoara la handbal masculin a hotărât ca din următorul sezon să se „mute” la Buzău. Prilej ca oficialii echipei să îi mulțumească tehnicianului și să îi arate recunoștința. Astfel, Pero a primit câte o diplomă și un premiu atât din partea SCM-ului, reprezentat de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pero Milosevic s-a despărțit oficial de Poli. Vlad Caba va fi prezentat joi
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

banner-iulius-town_728x90

Economic vezi arhiva Economic

Iulius Town

Ministrul Economiei: Pe 15 iunie se deschid mall-urile, dacă scad infectările cu COVID-19

În cazul în care numărul de persoane infectate cu coronavirus va contiua să scadă, din data de 15 iunie se vor redeschide mall-urile. Anunţul a fost făcut de ministrul Economoiei, Virgil Popescu, acesta menţionând că nu acelaşi lucru se va întâmpla cu cinematografele. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat, în această după-amiază, pe pagina sa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ministrul Economiei: Pe 15 iunie se deschid mall-urile, dacă scad infectările cu COVID-19

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Numărul deceselor persoanelor infectate cu Covid-19 ajunge la 1.288 în România, conform Institutului Național de Sănătate Publică. În această seară au fost confirmate alte nouă decese. A murit un bărbat de 59 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, confirmat cu Covid în 28 mai. A murit în 1 iunie, suferind de insuficiență aortică, fibrilație atrială paroxistică,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au mai murit nouă persoane infectate cu coronavirus. Numărul deceselor în România a ajuns la 1.288
În cazul în care numărul de persoane infectate cu coronavirus va contiua să scadă, din data de 15 iunie se vor redeschide mall-urile. Anunţul a fost făcut de ministrul Economoiei, Virgil Popescu, acesta menţionând că nu acelaşi lucru se va întâmpla cu cinematografele. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat, în această după-amiază, pe pagina sa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ministrul Economiei: Pe 15 iunie se deschid mall-urile, dacă scad infectările cu COVID-19
Bacalaureatul și Evaluarea Națională se apropie cu pași repezi. Nu toți elevii vor putea participa în pandemia de coronavirus la aceste examene. Unii elevi sunt în izolare, alții în carantină, iar alții, poate, vor pica testul temperaturii la intrarea în examen. Deși Evaluarea Națională începe în 15 iunie, iar Bacalaureatul în 22 iunie, Ministerul Educației...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Calendarul sesiunilor de Bacalaureat și Evaluare Națională, pentru elevii care au avut temperatura peste maximul admis sau au fost in izolare
După mai bine de două luni, la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara vor fi internați și pacienți care nu au coronavirus. Spitalul internează astăzi doar pacienți cu COVID-19. De joi se va deschide însă Secția de Pneumologie. La începutul acestei săptămâni, în Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara erau doar 15 pacienți cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Revin pacienții care nu au COVID-19 la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeş”din Timișoara
Castelul Huniade a fost inspectat cu reprezentanții Institutului Național al Patrimoniului, cei care asigură financiar proiectarea lucrărilor care vor urma în castelul din centrul Timișoarei unde au loc reabilitări, cu întreruperi, expertize și procese de 14 ani. La Castelul Huniade sediu al Muzeului Banatului, demarează lucrările de proiectare pentru a se reabilita ce a mai...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Inspecție la Castelul Huniade. Dobra: „Următorul pas important va fi licitația pentru proiectul tehnic și pentru lucrările de execuție”/Foto
În ultimele 24 de ore, în judeţul Timiş, din nou nu a fost confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus. Veşti bune vin şi de la nivel naţional, în ultimele 24 de ore producându-se cel mai mic număr de îmbolnăviri după mai bine de două luni: 119. Grupul de Comunicare Strategic informează că, până astăzi,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul COVID-19. Timişul continuă pe ZERO! La nivel naţional, cel mai mic număr de infectări după mai bine de două luni. Situaţia pe judeţe
Lucrările de renovare care au loc acum la faţada Palatului Culturii din Timişoara vor permite municipalităţii să-şi confirme (sau nu) dacă pe clădire sub actualele plăci mai există două statui, „dispărute” odată cu românizarea şi renovarea clădirii. Tehnologia cercetătoare este una extem de simplă şi include un orificiu şi o cameră. S-a găsit soluţia pentru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Vom afla dacă mai avem statuile pe clădirea Operei, sub actuala faţadă. Tehnologie: se va practica un orificiu
Top