Ii facuram! Poli – FC Olt 3-1

Tribunele stadionului „Dan Păltinișanu” au fost, din nou, goale la meciul cu FC Olt, maxim 500 de spectatori semnând prezența. ACS Poli a dat piept cu o echipă care, la rândul ei, a cunoscut o fuziune în această vară, anunțând și pretenții la promovare. În final, după un meci destul de strâns, timișoreni s-au impus cu scorul de 3-1.

Poli a evoluat în următoarea formulă: Kirev – Nohai, Șeroni, Petrovic, Marovic – Goge, Poparadu (cpt), Dobricean (min 78 Enciu), Bălace – Boldea (min 67 Boștină), Szekely (min 72 Trandu). Încă din start, oltenii au arătat că n-au venit la Timișoara în excursie, având trei faze de poartă în primele șapte minute. Pe acest fond însă, Poli reușește să marcheze în minutul 13 prin Boldea, cu o lovitură de cap în urma unui șut ratat de Szekely. Până în minutul 27, când se marchează al doilea gol, fazele reale de poartă au lipsit. În acel minut, Szekely reușește să marcheze din colțul scurt la o centrare a lui Bălace. E 2 – 0 și Poli reduce turația puternic. Oltenii încep să controleze mai mult jocul, fără însă să aibă șanse periculoase de gol.

A doua repriză debutează cu o ratare a lui Poparadu. În minutul 49 vine și golul trei, avându-l ca marcator pe același Boldea, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Poli în acest început de sezon. Meciul este ca și închis. Poli se retrage treptat, iar FC Olt pune o tot mai mare presiune. Pe acest fond vine și golul slătinenilor din minutul 68, execuție David din lovitură de la 11 metri, după ce Kirev îl faultase în careu pe Vigariu. Oaspeții vor continua să se afle în ofensivă, dar fără să amenințe până la final cu adevărat poarta lui Poli.

Timișorenii obțin astfel a doua victorie din campionat, acumulând nouă puncte din cinci meciuri. După șase etape, Poli a ajuns pe locul III în clasament, fiind devansată de Corona Brașov (14 puncte) și Damila Măciuca (12 puncte). Această din urmă echipă, revelația startului de sezon, se deplasează duminică la Arad, unde va juca cu UTA:

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

4 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

5 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

5 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

7 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

7 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

8 ore ago