Arhiva pentru eticheta: fc olt

ACS Poli defileaza spre prima liga, dupa 1-0 la Slatina

ACS Poli defileaza spre prima liga, dupa 1-0 la Slatina

ACS Poli a mai făcut un pas mare spre promovare învingând în deplasare la Slatina cu 1-0, prin golul înscris de Belu Iordache. În urma acestei victorii, timișorenii sunt ca și reveniți în primul eșalon fotbalistic, după un singur an petrecut în Liga a II-a.

Dan Alexa: „Avem mijloace si putem sa transam jocul cu FC Olt in favoarea noastra”

Dan Alexa şi-a schimbat discursul înaintea jocului de pe terenul lui FC Olt din etapa a IV-a a sezonului de play-off. Dacă înaintea jocului cu FC Olt din timpul campionatului antrenorul timişorean spunea că oltenii sunt favoriţi, de această dată Alexa crede că echipa sa are mijloacele necesare pentru a tranșa jocul de sâmbătă, chiar dacă nu vor evolua patru titulari.

Jucatorii nu l-au putut contrazice pe Alexa: Poli nu a fost favorita la Slatina

Poli a încheiat returul cu o remiză, 2-2, pe terenul lui FC Olt Slatina. În mod stupefiant, ţinând cont că Poli se doreşte o echipă cu pretenţii, tehnicianul Dan Alexa avertiza înaintea jocului de la Slatina că FC Olt este echipa favorită, în ciuda diferenţei de valoare între jucătorii ce alcătuiesc loturile celor două formaţii.

De ce nu a batut Trandu si primul penalty de la Slatina

Nu puţini au fost cei care s-au mirat când, în meciul cu FC Olt, atacantul Szekely a fost desemnat să execute lovitura de pedeapsă, în locul obișnuitului Răzvan Trandu, cel mai bun executant al loviturilor libere din lotul lui Poli. Se pare că mijlocaşul timişorean a plătit tribut „îndrăznelii” de a executa un penalty, în tur, printr-o scăriţă de efect.

Ii facuram! Poli – FC Olt 3-1

Tribunele stadionului „Dan Păltinișanu” au fost, din nou, goale la meciul cu FC Olt, maxim 500 de spectatori semnând prezența. ACS Poli a dat piept cu o echipă care, la rândul ei, a cunoscut o fuziune în această vară, anunțând și pretenții la promovare. În final, după un meci destul de strâns, timișoreni s-au impus cu scorul de 3-1.

Antrenorul si sase fotbalisti de la FC Olt au jucat si pentru UTA

Fotbaliştii lui Poli Timişoara au avut de înfruntat, în jocul cu FC Olt, un contingent de şase jucători arădeni. Născut la Slatina, antrenorul oaspeţilor de sâmbătă s-a afirmat în fotbalul arădean. Tehnicianul Daniel Oprescu a evoluat pentru o scurtă perioadă de timp inclusiv la UTA, unde a fost transferat de Jackie Ionescu. După experienţa trăită

Poli, la matineu cu FC Olt!

Poli joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11, în etapa a treia a Ligii a II-a, cu FC Olt Slatina. Biletele vor fi puse în vânzare joi. Poli are şase puncte din tot atâtea posibile, după o victorie cu emoţii, în deplasare, la Alro, meci terminat în zece oameni de ambele echipe.

Top