Categories: Alegeri

Dupa episodul Petru Roman, Ghita Ciobanu continua campania murdara

Deputatul traseist Gheorghe Ciobanu (PSD) a plecat de la PD-L, dar pare să fie convins că doar foștii săi colegi îi vor asigura succesul în campania pentru un nou mandat în parlament. După ce a avut tupeul să spună că e sprijinit inclusiv de contracandidatul său, primarul din Deta, Petru Roman, acum și-a făcut mash-uri cu un alt primar de la PD-L. Și asta, fără a-i cere acordul.

Broșurile în care Gheorghe Ciobanu afirmă că e sprijinit de toți primarii PD-L din Colegiul X, inclusiv de Petru Roman, care vizează același fotoliu de deputat, au fost interzise de BEJ. Ciobanu nu se lasă și a trecut la etapa următoare.

Ultima lui ispravă s-a petrecut miercuri. Echipa de campanie a traseistului politic a amplasat, pe un bloc din Peciu Nou, un mash imens, peste 100 de metri pătraţi, în care deputatul dezertat în primăvară de la PDL apare la braţ cu primarul Ioan Fărcălău (PD-L), sub sloganul „Împreună pentru Peciu Nou”.

Ioan Fărcălău, aflat în spital de patru zile, surprins de acţiunea deputatului PSD, a dispus joi înlăturarea mash-ului. Ciobanu nu numai că nu avea acordul primarului din Peciu Nou de a-l folosi pe post de paravan în campanie, dar nu avea nici măcar autorizaţie pentru ridicarea mashului.

Cei aflați în zonă nu au putut să nu remarce că mash-ul era supravegheat de o echipa de bodiguarzi de la firma de protecție a lui Adi Olteanu. „Băieții în negru” au așteptat, probabil, un semnal care însă nu a mai venit. Ei n-au interevenit deloc când a venit echipa de la primărie să dea mash-ul jos.

Share
Published by
editor

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

O oră ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

2 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

2 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

4 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

5 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

5 ore ago