Arhiva pentru eticheta: pd-l

Sandu, catre Robu: „Facebook-ul si cimitirele nu se intrepatrund”

Sandu, catre Robu: „Facebook-ul si cimitirele nu se intrepatrund”

Consilierul local PD-L Ştefan Sandu a explicat de ce „portocaliii” n-au votat noul regulament de administrare al cimitirelor din Timişoara. El îi recomandă primarului Nicolae Robu să mai lase Facebook-ul și să iasă la plimbare pe… aleile dintre locurile de veci.

Consilierii PD-L au inceput opozitia: „Robu a muscat-o!”

Deputatul PD-L Alin Popoviciu susţine că opoziţia a început să se vadă în Consiliulul Local Timişoara, iar pedeliştii au câştigat prima bătălie cu primarul Nicolae Robu! Amendamentul la proiectul cu mutarea Dermatologiei din centru este considerat o mare victorie, datorită… birocrației!

Samartinean: „Daca sunt sanatos, candidez impotriva lui Nicolae Robu in 2016”

Dacă Alin Popoviciu vrea să fie doar trompeta primarului Nicolae Robu la Bucureşti, Cornel Sămărtinean își dorește ca, în 2016, să câştige Primăria Timişoara. Împreună cu Alin Popoviciu și Vasile Blaga, a făcut peste 60 de amendamente pe buget. Niciunul nu a trecut însă de comisii, unde, susține el, inclusiv parlamentarii de Timiș ai USL au votat împotrivă. Sămărtinean se bagă şi la o profeţie: dacă USL o tine tot așa, într-un an cade mai multe decât PD-L în sondaje.

Titu Bojin trimite acasa politrucii PD-L

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, le-a cerut, joi, șefilor de deconcentrate ajunşi pe funcţii doar pentru că erau membri PD-L să-şi prezinte demisia de onoare. În plus, a anunțat că nu-i primește în PSD, ca să-și salveze fotoliile. Le va permite însă să rămână în instituțiile respective, dacă știu meserie și sunt plăcuți de colegi.

Dupa episodul Petru Roman, Ghita Ciobanu continua campania murdara

Deputatul traseist Gheorghe Ciobanu (PSD) a plecat de la PD-L, dar pare să fie convins că doar foștii săi colegi îi vor asigura succesul în campania pentru un nou mandat în parlament. După ce a avut tupeul să spună că e sprijinit inclusiv de contracandidatul său, primarul din Deta, Petru Roman, acum și-a făcut mash-uri cu un alt primar de la PD-L. Și asta, fără a-i cere acordul.

Top