Arhiva pentru eticheta: ioan farcalau

Fostul primar din Peciu Nou – condamnat la patru ani închisoare pentru luare de mită

Fostul primar din Peciu Nou – condamnat la patru ani închisoare pentru luare de mită

Tribunalul Timiș l-a condamnat pe Ioan Fărcălău la patru ani de închisoare. Liberalul Ioan Fărcălău, fost primar de Peciu Nou, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat că a luat mită aproape 90.000 de euro de la un om de afaceri. Fărcălău, care din octombrie 2018 este viceprimar în Peciu Nou, a

Cu primarul PNL dupa gratii, Peciu Nou ar trebui sa aiba „interimar” PSD

Primăria din Peciu Nou funcționează de mai bine de o săptămână fără edil șef. Ioan Fărcălău își execută condamnarea de câteva luni primită pentru că a fost prins conducând fără permis. În mod normal, atribuțiile sale de primar îi revin viceprimarului, dar, deocamdată, unitatea administrativă de aici nu face nimic pentru a se asigura că instituția are, totuși, un conducător.

Dupa episodul Petru Roman, Ghita Ciobanu continua campania murdara

Deputatul traseist Gheorghe Ciobanu (PSD) a plecat de la PD-L, dar pare să fie convins că doar foștii săi colegi îi vor asigura succesul în campania pentru un nou mandat în parlament. După ce a avut tupeul să spună că e sprijinit inclusiv de contracandidatul său, primarul din Deta, Petru Roman, acum și-a făcut mash-uri cu un alt primar de la PD-L. Și asta, fără a-i cere acordul.

Jurnal de campanie (VII): De ce si unde il bate mar Suciu pe Blaga

Primarul PDL din Peciu Nou e un om orientat. La aceste alegeri, el a decis să-l sprijine și pe candidatul USL Gheorghe Ciobanu, dar și pe cel al ARD, Vasile Blaga. Degeaba îl sprijină însă pe Blaga, acesta e pe cale de-a pierde alegerile în favoarea lui Matei Suciu. Cine zice? Un sondaj USL, normal! Aplauze pentru Adi Orza! Pentru consecvența lui, mai ales. A băgat pe Facebook virgula între subiect și predicat, a băgat-o ulterior și pe un pliant electoral. Ceea ce pare însă o gravă greșeală gramaticală, poate avea însă și un mare schepsis. Respectiv, Orza vânează electoratul fugit de la școală al PP-DD și al candidatului Cristinel Dugulescu. Mai greu, dar ne-am prins!

Top