Categories: Poli Timisoara

Codrea ar veni la Poli, dar numai daca pleaca Velcea

Paul Codrea nu ar refuza o eventuală colaborare cu Poli Timişoara, dar acest lucru ar fi posibil cu o singură condiţie: să dispară din club antrenorul Valentin Velcea. Cei doi sunt adversari într-un proces pentru o afacere cu terenuri.

Într-un interviu apărut în săptămânalul regional Fotbal Vest, Paul Codrea spune că Poli ar putea fi o variantă pentru a-şi continua cariera, dar nu atâta vreme cât la echipă e Vali Velcea. „Avem un conflict pentru nişte terenuri pe care le-am cumpărat. S-a comportat urât, pot spune că mi-a tras ţeapă, l-am dat în judecată şi urmează să se facă cercetări.

Dar consider că este un om fără caracter şi nu înţeleg cum de domnul Robu (n.r. primarul Timişoarei) are încredere în el şi îl ţine la echipă, în condiţiile în care sunt oameni de valoare în Timişoara pe care nimeni nu îi bagă în seamă! Iar un om ca Velcea continuă să rămână la club de şase ani şi în continuare este susţinut şi lăudat”, a declarat fostul internațional.

Vali Velcea este acuzat de o „ţeapă” de 500.000 de euro trasă lui Codrea, Cosmin Contra şi Cristian Dancia. Acum doi ani, Maria Codrea a declarat public că antrenorul lui Poli i-a păcălit cei trei fotbaliști cu niște terenuri pentru care aceștia au plătit 500.000 de euro, deşi valorau cel mult jumătate.

Mama lui Paul Codrea a explicat că Velcea, prin intermediul Marcelei Jivoin, proprietara unei firme de imobiliare, le-a „rezolvat” celor trei fotbalişti parcele la Ianova. Contra a plătit 200.000 de euro, iar Codrea și Dancia, câte 150.000. În urma acestei afaceri, Velcea s-a ales cu o plângere la DNA pentru înşelăciune, dar și cu apelative de genul „șarpe veninos” şi „porc”, din partea Mariei Codrea.

Share
Published by
editor

Recent Posts

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 minute ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

2 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

2 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

3 ore ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

4 ore ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

5 ore ago