Categories: InvatamantUltima ora

Tupeu: Mioara Novac sustine ca n-a vrut sa fie director la „P.P. Neveanu”!

Răsturnare de situație la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „P. P. Neveanu”Mioara Novac a ajuns directorul școlii, după ce s-a plâns peste tot că e discriminată pe motive politice. Acum nu mai recunoaște că este sursa informațiilor de la vremea respectivă, acuzându-și, cu tupeu, colegii că „toarnă” la presă.

Mioara Novac a primit, în decembrie, delegaţia pentru funcţia de director la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „P. P. Neveanu” din Timişoara. După nicio oră, aceasta i-a fost retrasă, pentru a-i fi oferită fostei directoare Doina Păşcuţă, mama consilierului județean liberal Adrian Păşcuţă.

Novac a început să se lamenteze în public, susținând peste tot că este nedreptățită din motive politice. După ce povestea ei, spusă cu mare putere de convingere, a devenit publică, femeia a primit din nou delegația, iar lucrurile păreau să se fi liniștit. Ar fi fost așa, dacă Mioara Novac n-ar fi făcut, vineri, la ședința consiliului profesoral de la „P.P. Neveanu”, un gest care-i demonstrează caracterul.

Ca o mare actriţă, printre lacrimi de crocodil, Novac le-a explicat colegilor săi că, de fapt, nu și-a dorit niciodată să fie director. „Nu am nicio legătură cu acel articol. De vină este o altă persoană care a vizat funcţia de director, pe care eu nu am dorit-o niciodată. Deşi ştiu foarte bine cine este în spatele articolului, voi duce în mormânt acest secret”, ar fi spus Mioara Novac.

Indirect, acuzațiile Mioarei Novac s-au îndreptat înspre colega ei, Laura Bălăngean, care şi-a depus şi ea la IŞJ Timiş opţiunea de a fi director la „P.P. Neveanu”. După ședința consiliului profesoral, Laura Bălăngean a fost atât de șocată de atitudinea noului director, încât ne-a contactat, pentru a încerca să ne demonstreze că nu are nicio legătură cu articolul respectiv. Știam însă acest lucru, pentru că, deși sursele noastre rămân confidențiale, toate informațiile pe care le-am primit au plecat chiar de la Mioara Novac, care a povestit peste tot cum i-a fost retrasă delegația.

Cel mai probabil, Mioara Novac a trecut la atac împotriva colegilor ei pentru a-și păstra o imagine bună în școală. Fostul director, Doina Păşcuţă, a fost o persoană foarte populară în instituție, iar restul colegilor au perceput că noua directoare i-ar fi pus beţe în roată.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

6 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

6 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

12 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

12 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

13 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

14 ore ago