Categories: Social

Un nou scandal la Deta: masina primarului a facut praf cinci vehicule

Maşina pe care se pare că o foloseşte primarul Petru Roman (PD-L) a distrus, în noaptea de marți spre miercuri, cinci autovehicule. Nu se știe cine era la volan, pentru că șoferul s-a făcut nevăzut, dar nici proprietarii afectați n-au depus plângere la poliție.

O mașină scăpată de sub control a lovit, puțin înainte de miezul nopții, marți seară, cinci vehicule parcate pe o stradă din Deta. Incidentul a fost anunţat la 112 de locuitorii treziţi din somn. Nu se știe cine era la volan, pentru că șoferul a fugit imediat de la locul incidentului. Conform pressalert.ro, oamenii din zonă spun că mașina care a provocat totul este folosită de primarul Petru Roman.

„Nici proprietarii celor cinci maşini avariate şi nici poliţiştii ajunşi acolo nu au găsit şoferul autoturismului. Având în vedere faptul că este vorba de un accident soldat doar cu pagube materiale, nu se pune problema de părăsire a locului accidentului. Proprietarul maşinii are termen 24 de ore să se prezinte la poliţie, pentru declararea accidentului. Dacă nu se prezintă, vom face verificări pentru identificarea conducătorului auto. Acest lucru trebuie să-l facă proprietarul maşinii”, spune Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Până la această oră, niciun membru al familiei Roman nu a luat legătura cu poliţia, pentru a povesti ce s-a întâmplat. Primarul Petru Roman nu a putut fi contactat pe telefonul personal. În plus, nici la instituția pe care o conduce nu a fost de găsit miercuri. Poliţiştii au putut doar să le elibereze celor cinci proprietari ai maşinilor distruse dovezi pentru reparaţii.

În vara lui 2011, Călin și Bogdan Roman, fiii primarului din Deta, s-au tăiat cu săbiile, într-un bar din localitate, cu niște țigani. Bogdan Roman a fost dat în urmărire și s-a predat, peste câteva zile, la Timișoara. Cei doi sunt cercetați în stare de libertate. În februarie 2012, Bogdan Roman a fost implicat într-o altă bătaie în bar din Denta.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

PSD Timiș acuză conducerea CJT de “manevre tehnice” pentru a pica proiectul de realocare a banilor pentru drumuri

Proiectul de hotărâre propus de consilierii PSD în Consiliul Județean, de realocare a banilor pentru…

8 ore ago

ADID Timiş face un apel la utilizatorii serviciului de salubrizare

În contextul întreruperii nejustificate a activității de către RETIM ECOLOGIC SERVICE SA-operatorul de colectare a…

8 ore ago

RETIM, sancţionată de Poliţia Locală cu amenzi totalizând 137.000 de lei

Dominic Fritz spune ca nu are la îndemână pârghii cu care să facă societatea Retim…

9 ore ago

UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional

Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani…

12 ore ago

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

13 ore ago