Nemultumiri in vestiar la Poli: conducatorii iau prime duble fata de jucatori

Vestiarul lui Poli stă pe un butoi cu pulbere. Motivul supărării: sistemul de premiere, conform căruia Călin Rosenblum şi ceilalţi conducători încasează prime duble faţă de jucători! O altă nemulțumire este legată de salariile lui Ovidiu Petre şi Mihai Dina, considerate uriaşe în raport cu randamentul de pe teren.

Venirea lui Ovidiu Petre la Poli nu a avut efectul scontat de Valentin Velcea, care a insistat pentru transferul bucureşteanului. Remuneraţia exagerat de mare acestuia în comparaţie cu media echipei i-a deranjat pe mai mulţi jucători din lot. În plus, Velcea nu și-a lăsat fotbaliștii să-și aleagă singuri căpitanul de echipă, ci a pus piciorul în prag şi l-a numi pe același Petre. Asta, deși cea mai mare parte a jucătorilor ar fi optat pentru Cristi Poparadu, fostul căpitan.

Mai mulţi jucători de la Poli au strâmbat din nas și când au auzit cât încasează Ovidiu Petre în comparaţie cu ei. Mai exact, acesta are un salariu lunar de 3.500 de euro. Ca o comparație, Cristi Boldea şi Răzvan Trandu, cei mai buni polişti în turul campionatului, nu câştigă nici jumătate din cât primeşte Petre, care deja a început să rateze partidele oficiale din cauza problemelor de sănătate, asupra cărora Velcea a fost mereu avertizat înainte de a-l transfera. Şi venitul lui Mihai Dina, atacantul care nu înscrie, i-a scos din sărite pe unii jucători. Peste 2.000 de euro câştigaţi în fiecare lună de oltean e o sumă cel puţin exagerată pentru randamentul penibil de pe teren al fostului atacant al Universităţii Craiova.

La capitolul prime, lucrurile sunt și mai haotice. În caz de victorie, un jucător ia 300 de euro. Conducătorii şi alţi angajaţi ai compartimentului administrativ, nu puțini la număr, iau însă dublu, adică 600 de euro. Ei nu ar trebui să încaseze prime. Dar pentru că se poate, de ce nu? Această informaţie a răsuflat şi în vestiar, la finalul anului trecut, cei mai mulţi jucători fiind dezamăgiţi de politica de premiere a clubului, care îi favorizează pe cei care nu au niciun merit pentru rezultatele obţinute pe teren.

Efectul acestor conflicte, deocamdată tacite, se resimte în prestația echipei. Poli joacă din ce în ce mai slab, iar în trei meciuri pe teren fotbaliştii lui Valentin Velcea au făcut un singur punct.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago