Categories: Politica

Social-democratii se inghesuie la alegeri: 45 de candidati pe 20 de functii la PSD Timis

Alegerile pentru conducerea PSD Timiş au intrat în linie dreaptă. Până luni, la ora 16, puteau fi depuse candidaturile pentru funcţiile de conducere în organizaţia judeţeană. După numărul de doritori, se anunță o luptă cel puțin interesantă.

Cea mai râvnită funcţie la alegerile programate pe 17 mai este cea de preşedinte executiv al PSD Timiş. Pentru această funcţie s-au înscris trei candidaţi: deputatul Sorin Grindeanu, senatorul Matei Suciu şi directorul general Romsilva, Adam Crăciunescu.

Pentru funcţia de secretar executiv s-a înscris în cursă doar un singur candidat, Grigore Iancău, fost poliţist, un cvasi-necunoscut în PSD Timiş. Tot un singur candidat s-a înscris şi pentru funcţia de trezorier la PSD Timiş. Cea mai mare concurenţă va fi pentru cele 17 posturi de vicepreşedinte, unde s-au înscris 40 de candidaţi.

Postul de preşedinte executiv a fost scos din organigrama PSD Timiş în 2008. Ultimul preşedinte executiv al PSD Timiş a fost fostul viceprimar al Timişoarei, Sorin Grindeanu. Singura funcţie pentru care nu se votează pe 17 mai este cea de preşedinte. Titu Bojin a fost ales recent, în unanimitate, pentru încă un mandat în fruntea PSD Timiş.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

O oră ago

Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă…

O oră ago

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială…

2 ore ago

Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara

Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea…

2 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

4 ore ago

Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo

Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu…

5 ore ago