Arhiva pentru eticheta: lupta

Editorial de Eugen Sasu

Rutul mârtanilor

Rutul mârtanilor

Un argeșean cu domiciliul în Gătaia a venit zilele trecute la Timișoara să-și pună capăt zilelor. S-a urcat pe podul din Calea Șagului și a amenințat că se aruncă de acolo până un impact cu asfaltul turnat de pe vremea primăriei lui Nicolae Robu îi va fi fatal. Pe cine a amenințat nu se știe,

Primarul Dominic Fritz a învins în lupta cu cablurile atârnate pe străzi

Sunt 200 de kilometri de cablu care au dispărut de pe stâlpii din Timișoara, anunță primarul Dominic Fritz. Au fost deja abordate mare parte din zonele principale din oraș, dar operațiunea de rezolvare a acestei ”practici mutilante” continuă. ”În doar jumătate de an, peste 200 km de cabluri date jos de stâlpi. Peste tot unde

Calin Dobra

Lupta pentru funcţiile de conducere a instituţiilor publice continuă. PSD condamnă demiterile iniţiate de PNL

Lupta pentru funcţiile de conducere a instituţiilor publice continuă. PSD condamnă demiterile iniţiate de PNL PNL şi PSD se contrează pe tema funcţiilor de conducere din instituțiile publice. Social-democraţii contraatacă după ce noul premier, Ludovic Orban, a anunţat că va face febră musculară de la semnat demiteri din asemenea posturi, el referindu-se la faptul că

Se intoarce lupta anticoruptie la gainari?

Vă amintiți știrile din urmă cu 10-15 ani? La capitolul cu faptele procurorilor anticorupție defilau zilnic pe ecrane câte un boacter de tren care a luat cinci lei de la un student, un medic mai nefericit (niciodată unul important cu spate politic) care lua 50 de lei pentru o intervenție chirurgicală sau un dascăl care dădea meditații fără să achite impozit.

Cum a fost alungat „Robin Hood” din PNL Timis

Nu știu cât este de competent ca detectiv particular, cât este de bun familist, este ori ba apreciat de vecinele de bloc, dacă joacă table cu vecinii, habar n-am, dar Petrică Folică, ca și consilier municipal, va rămâne în istorie ca pionul de pe tabla politică locală care a produs cele mai serioase daune PSD-ului în Timiș.

Jocurile pentru functia lui Bertea se fac inainte de inmormantare!

Consilierul judeţean PP-DD, Ilie Bertea, fostul şef al Poliţiei Timişoara, va fi condus marţi pe ultimul drum, dar negocierile pentru postul lăsat liber de acesta au început la câteva ore după moartea sa. Locul lui Ilie Bertea ar putea fi luat de o femeie de afaceri din Giroc, aflată doar pe locul 14 pe lista cu care PP-DD s-a prezentat în alegeri. Cei de dinaintea ei au tot felul de probleme.

Robu vrea pace, dar e pregatit de razboi: „Nu ma voi lasa calcat in picioare de nimeni”

În Timiș, liberalii vor să colaboreze pe mai departe cu social-democrații. Primarul Nicolae Robu susține că a discutat deja pe această temă cu președintele CJ Timiș, Titu Bojin. Robu spune că nu așteaptă decât ca foștii colegi de USL să fie corecți în continuare. În caz contrar, e gata de luptă.

„Coada” calului in varful dealului…

„Nu mor caii când vor câinii”, a spus primarul Nicolae Robu după ce a aflat că Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat dreptate în procesul cu Agenția Națională de Integritate. Sentința e sentință și vorba fotbalistului cu două clase: „Mergem înainte!”. Rămâne discutabil dacă un senator fie el și liberal, fie el harnic ca Nicolae Robu, poate lucra la București în folosul contribuabilului, în teritoriu, în beneficiul alegătorului, la filială, în folosul liberalilor, iar apoi fuga-fuguța câteva ore la conducerea unui institut de învățământ superior de talia UPT, ca rector.

Popoviciu si Groza isi disputa scaunul lui Ostaficiuc cu cutitele pe masa

Înalta Curte de Casație și Justiție ar trebui să dea, vineri, verdictul în procesul dintre Agenția Națională de Integritate (ANI) și președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc. Asta, dacă sentința nu va fi amânată pentru a nu se știe câta oară. Surse bine informate, care umblă pe la terase, susțin că, dacă Ostaficiuc pierde, renunță și la funcția din partid, astfel că în filiala PDL Timis se va declanșa o luptă pe viață și pe moarte.

Si totusi, cine se bate cu Blaga?

În fine, în cea mai mare parte, listele cu candidați pentru alegerile parlamentare ale principalelor blocuri politice, USL și ARD, sunt finalizate. Cotat ca a treia formațiune în sondaje, Partidul Tomberon al „domnului Dan” stă la pândă să vadă cine pe unde candidează. Și, eventual, să culeagă ceva firimituri de la masa „bogaților”.

Primaria starpeste coruptia cu pliante si simpozioane

La următoarea ședință a Consiliului Local Timișoara, aleșii vor avea pe masă un proiect de hotărâre privind semnarea unui protocol între municipalitate și Ministerul Administrației și Internelor, prin Direcția Generală Anticorupție. Primăria va aloca în acest scop 40.000 de lei, pentru tipărirea de pliante și afișe cu mesaje anticorupție care vor fi distribuite către cetățeni.

Top