Categories: PoliticaUltima ora

Tanar social-democrat din Timis, sef peste webchat-uri erotice

Preşedintele Ligii Tinerilor Întreprinzători PSD Timiş este cu adevărat… întreprinzător! În ultimii doi ani, Adrian Ionescu a făcut o mică avere din afaceri cu chat-uri erotice, iar fetele care „prestau” erau atrase cu venituri de 5.000 de euro. Ionescu spune că nimic nu este adevărat, în timp ce superiorii lui pe linie de partid cred că sexul virtual i-ar putea încheia cariera politică.

În urmă cu doi ani, Adrian Ionescu, venit de la TSD Caransebeș, a deschis la Timişoara un studio de videochat, denumit Web Star Studio. El a început să racoleze fete dormice să se dezbrace pentru bani în faţa calculatorului, cărora le promitea mii de euro pe lună. Unul dintre foștii săi angajați li s-ar fi plâns prietenilor că și-a dat demisia după ce a fost obligat să facă mai multe „transporturi” de fete pe ruta Timişoara – Arad. Călin a fost angajatul lui Ionescu timp de o săptămână. El a renunțat rapid la acest job, după ce a realizat în ce s-a băgat. Oficial, bărbatul spune că a plecat din cauza banilor. „Am avut mici disensiuni cu el, dar nu ştiu exact cu ce se ocupa. Am plecat pentru că nu m-a plătit. Alergam prea mult şi nu primeam bani”, ne-a spus el.

Preşedintele TSD Timiş, Alfred Simonis, susţine că, dacă se dovedește că Ionescu se ocupa într-adevăr de videochat, acesta are o problemă. „S-a ocupat de coordonarea departamentului de mici întreprinzători. Suntem în reorganizare şi în perioada imediat următoare vom face alegeri pentru departamente. Dacă acuzaţiile se dovedesc adevărate, din punctul meu de vedere, Adi Ionescu şi-a încheiat cariera politică. Îl cunosc, dar nu ştiu cu ce se ocupa. Am în subordine mii de tineri, nu pot să ştiu fiecare ce face”, ne-a declarat Simonis.

În urmă cu trei luni, Adrian Ionescu a devenit preşedintele tinerilor întreprinzători social-democraţi, fără alegeri, printr-o simplă decizie din pix. El i-a urmat în funcție tocmai celui care l-a adus în PSD Timiş. „Dacă este adevărat de ce este acuzat, ar trebui schimbat de urgenţă. Nu cred că tineretul TSD trebuie să promoveze astfel de oameni. Schimbarea mea nu a fost prea statutară. Pe de altă parte, omul avea ambiţii, avea un proiect pe care dacă îl realiza era extraordinar”, ne-a spus Alin Gubandru, fostul şef al întreprinzătorilor social-democraţi.

Oficial, Adrian Ionescu se ocupă de instalaţii de climatizare. Neoficial, e pe cale de a deschide un nou studio de video chat în Bucureşti. El neagă însă toată povestea. „Nu e nimic adevărat. Sunt un om prea mic ca să se facă atâta tam-tam. Nu ştiu de unde a plecat toată povestea. Am fost luat ca din oală, nu sunt vinovat de nimic”, ne-a spus liderul Tinerilor Întreprinzători PSD Timiş. Culmea este că, dacă accesezi site-ul studioului erotic, primul număr de telefon afișat la secțiunea „Contact” este chiar numărul la care răspunde Ionescu! Soţia lui este şi ea implicată în afaceri în mediul virtual, având ca domeniu de activitate portalurile web.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago