Bud va deveni coleg cu Scutaru, fundasul care era sa-l scoata de tot din fotbal! /VIDEO

Primul transfer al lui ACS Poli în această iarnă va fi atacantul Cristi Bud. Acesta va deveni coechipier cu un jucător care a fost pe punctul de a-i întrerupe definitiv cariera fotbalistică, în urma unui fault criminal.

Fotbalistul care a evoluat pentru Liberty Salonta, CFR Cluj sau Gaz Metan Mediaş se va reîntâlni cu Cristi Scutaru, fundaşul care a fost la un pas să-l scoată din fotbalul profesionist. În 9 decembrie 2011, Poli întâlnea Gaz Metan Mediaş, în sferturile de finală ale Cupei României. Cristi Bud, pe atunci atacant la Gaz Metan Mediaş, a deschis scorul în prima repriză, dar bucuria golului i-a fost umbrită în minutul 27 al acelui joc. Fudaşul timişorean Cristi Scutaru a avut o intrare extrem de dură la Bud, care a dus la înlocuirea imediată a acestuia. Verdictul medicilor a fost cumplit: triplă ruptură de ligamente! Astfel a fost pusă sub semnul întrebării cariera fotbalistică a lui Bud.

Operat în Ungaria, Cristi Bud a tras din greu pentru a se recupera complet, acum fiind apt pentru a juca în continuare, spre mirarea multora. Cristi Bud a spus de fiecare dată că Scutaru l-a faultat intenționat. „M-a sunat să îşi ceară scuze şi să îmi spună că n-a fost cu intenţie, dar eu nu cred aşa ceva. În mod clar a vrut să mă faulteze, dar probabil nu se gândea că va fi aşa grav şi că îmi va distruge cariera. Sunt şanse mici să mai revin vreodată la forma la care eram atunci”, declara Bud, în ianuarie 2012.

Atacantul a mai fost în vizorul lui ACS Poli şi în vară, Valentin Velcea fiind cel care l-a dorit. Bud ar fi fost dispus să vină la ACS, mai ales că soţia lui este timişoreancă, dar, la aflarea veştii că Scutaru va fi cooptat în lot, a refuzat propunerea. Se pare însă că, între timp, jucătorul a revenit la sentimente mai bune faţă de Cristi Scutaru. El s-a înțeles cu oficialii lui ACS Poli, urmând să întărească atacul formaţiei timişorene cel puţin până în vara anului viitor.

www.Sport.ro

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă

Marţi a fost semnat contractul în vederea execuției lucrărilor de reparații cu asfalt a străzilor…

34 de minute ago

Gabriela Szabo va fi ambasadoarea ediției din acest an a Liberty Marathon Timișoara

Atleta Gabriela Szabo, timp de zece ani cea mai bună atlteă a României, va fi…

O oră ago

Noul subprefect de Timiș, Raul Ambruș, a depus jurământul/Foto

La doar câteva ore după ce a fost numit oficial în funcția de subprefect, Raul…

2 ore ago

Un „ŞI” care ar trebui să le dea multora bătăi de cap. Războiul lui Dominic Fritz cu baştanii

„Pot să te cumpăr şi pe tine!”, i-a strigat baştanul Puiu Stancu viceprimarului Ruben Laţcău,…

2 ore ago

SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret

Tinerii handbaliștii alb-violeți participă în aceste zile la turneul Final 8 al Campionatului Național de…

2 ore ago

Cosmin Şandru: Timișenii și timișorenii nu trebuie să voteze un partid sau altul pentru a beneficia de fonduri guvernamentale

Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru afirmă că, situându-se în primii trei contribuabili ai țării,…

3 ore ago