Velici: „La Poli, in vara, nu m-a dorit Valentin Velcea”. Il urmeaza si Barbut la Dinamo?

Echipele din Liga I au început să se mişte pe piaţa transferurilor, cu excepţia celor de la Poli Timişoara. Dinamo Bucureşti cumpără, aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, cei mai buni fotbalişti crescuţi de Poli Timişoara sau LPS Banatul. Ultima achiziţie a „câinilor” este Gelu Velici, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti crescuţi de Poli în ultimul deceniu.

Poli se poate „lăuda” că l-a pierdut a doua oară pe talentatul atacant de 21 de ani. Prima dată s-a întâmplat în vara lui 2012, atunci când Gheorghe Chivorchian a profitat de degringolada de la echipa ce evoluează pe arena „Dan Păltinişanu” şi l-a convins pe Velici să-l urmeze la Ceahlăul Piatra Neamţ, echipă pentru care a debutat în Liga I.

Poli ar fi avut ocazia să reintre în posesia fotbalistului, dar Valentin Velcea, antrtenorul timişorenilor din vară, l-a refuzat. „În vară am vrut să mă întorc acasă, dar nu m-a vrut domnul antrenor Valentin Velcea, aşa că am rămas la Piatra Neamţ”, spune Velici. Poli avea şanse să-l legitimeze pe atacant şi în această iarnă. Din păcate a fost dorit doar de antrenorul Aurel Şunda, nu şi de conducere. Răspunsul jucătorului dacă a fost dorit de Poli şi în acestă iarnă este grăitor. „Dorit e mult spus. Din ce ştiu, m-ar fi dorit domnul Aurel Şunda. Nu acelaşi lucru îl pot spune şi despre conducerea clubului. Cert e că Dinamo Bucureşti m-a dorit mai mult, aşa că m-am înţeles cu echipa din Bucureşti”, a mai spus Velici.

Interesant este că Velici, conform gsp.ro, ar putea fi urmat la Dinamo de Cristi Bărbuţ, fotbalistul de doar 18 ani care a impresionat în tricoul lui Poli în câteva jocuri din acest sezon, reuşind să înscrie şi două goluri, unul dintre ele în prima etapă chiar în poarta „câinilor”. Cel care ar înlesni plecarea lui Bărbuţ la Dinamo este Marian Iancu, cel care deţine drepturile asupra jucătorului.

Dinamo Bucureşti a „furat” în ultimii ani toţi fotbaliştii tineri valoroşi crescuţi de Poli şi LPS, în prezent pentru bucureşteni evoluând cu succes Dorin Rotariu şi Steliano Filip, dar şi Alin Dobrosavlevici, un fundaş talentat care vine puternic din urmă. Foto:ziarulceahlaul.ro

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la șefia consiliului județean în cadrul unui show electoral la sala Constantin Jude

Așa cum ”partenerul” său de alianță, Nicolae Robu, a avut parte de o lansare grandioasă…

8 ore ago

Debut excelent pentru CSU Politehnica la naţionalele de floretă

Politehnica Timișoara a câștigat două medalii joi, 16 mai, în prima zi a Campionatuliu Național…

14 ore ago

Specialiștii IFC au venit din nou la Timișoara. Caută cea mai bună soluție pentru un viitor spital municipal/FOTO

Cu doar aproximativ două săptămâni înainte de termenul de predare al studiului de prefezabilitate pentru…

15 ore ago

La Parța se pregătește festivalul de arheologie experimentală ”PreHistoria”

În organizarea Muzeului Național al Banatului va avea loc evenimentul „PreHistoria”, un festival de arheologie…

17 ore ago

Doamnele pilot de raliu închid parcarea Modex. Gentlemanii motocicliști ies în paradă pe străzile Timișoarei

Femeile pilot de raliu ocupă parcarea Modex. Primăria Timișoara anunță că începând de joi seara…

17 ore ago

Primăria Timișoara mai încearcă o dată construirea unui skatepark. Avem și un set nou de desene frumoase/FOTO

În una dintre viitoarele ședințe ale plenului Consiliului Local Timișoara, aleșii locali vor avea de…

18 ore ago