Portalul imobiliare.ro a realizat o analiză privind prețurile la care se tranzacționează vilele vechi, în raport cu cele noi. Rezultatul a fost că imobilele vechi sunt mult mai scumpe decât cele ridicate după anul 2000. De exemplu, în București, prețurile din prima categorie urcă până la șapte milioane de euro, în timp ce pentru construcțiile noi ajung la patru milioane de euro.
În Timișoara, pentru un conac ridicat în zona Take Ionescu în anul 1840 se cer 900.000 de euro. Având subsol și parter, imobilul are o suprafață utilă de 505 metri pătrați, la care se adaugă o curte de 1.591 metri pătrați. Construită în stilul clasicist maghiar, imobilul a fost renovat și reconstruit după anul 2003. În schimb, pentru o vilă ridicată în 2008 în zona Braytim, pe un teren de 2.500 mp, se cer 850.000 de euro. Construcția are o suprafață utilă de 505 mp și este alcătuită din opt camere, cinci băi și două bucătării. Locuința este amenjată pe un demisol, are parter și două etaje, având și trei terase și cinci balcoane. Proprietatea se vinde nemobilată cu excepția bucătăriei principale, care este complet utilată.
Invalid Displayed Gallery
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial…
Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, cere un dialog politic real pe tema impozitelor și taxelor…
Muncitorii clujenilor de la ARL au plecat în concediul de iarnă de pe șantierul noului…
Administrația Bazinală de Apă Banat a avut un an cu numeroase investiții realizate pentru buna…
Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor…
Începând cu luna decembrie 2024, utilizatorii casnici ai serviciului de salubrizare, vor beneficia de o…