Categories: SocialUltima ora

Noapte alba la cumparaturi: s-au calcat in picioare ca sa ia cartofi la reducere!

Războiul între supermarketuri a scos sute de timișoreni din case în miez de noapte.Ca să contracareze cumva deschiderea Auchan Nord, concurența a decis să le ofere clienților reduceri substanțiale în miez de noapte. Rezultatul: o învălmășeală generală, la magazinele Kaufland de la Dumbrăvița și de pe str. Gh. Lazăr.

Inagurarea de joi a celui de-al treilea magazin Auchan din Timișoara, în locul Realului din Calea Aradului, pare să fi dat fiori reci concurenței. Lanțul Kaufland a decis ca, în noaptea de miercuri spre joi, să țină deschise hipermarketurile din partea de nord a Tiimișoara până la ora 3! Reducerile masive au fost la legume și fructe, de 50%, respectiv la lactate și carne, de până la 40%. Acțiunea a fost anunțată inclusiv prin SMS-uri trimise potențialilor clienți, astfel că oamenii s-au înghesuit pe capete la cumpărături în miez de noapte, la magazinele din Dumbrăvița și de pe strada Gheorghe Lazăr.

Cu copiii după ei, unii au stat la coadă minute bune la casele care nu mai făceau față. Oamenii au cumpărat ce le-a căzut în mână. Portocale, țelină, ciuperci, mere, cartofi, ceapă, iaurturi, fleici, cârnați, lapte, toate au fost aruncate de-a valma în coșuri, de parcă venea sfârșitul lumii. Pe de altă parte, unii clienți luaseră doar câteva produse, însă au recunoscut că au venit din… curiozitate, chiar dacă era ora 2 noaptea! Oficial, acțiunea Kaufland din noaptea de miercuri spre joi n-avea legătură cu deschiderea unui nou hipermarket. Neoficial însă, lucrurile stau taman pe dos. Întrebați de ce sunt reducerile atât de mari, angajații Kaufland au spus că… vor să-i umple pe timișoreni înainte de deschiderea Auchan III. Acțiunea s-a terminat fără incidente majore, astfel că n-a fost nevoie nici de intervenția medicilor de pe ambulanțele plasate strategic în parcarea magazinelor, nici de cea a echipajelor de poliție, aflate și ele în zonă.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

17 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

17 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

17 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

19 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

19 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

20 de ore ago