Se intampla in Liga lu’ Lata: Unirea Grabat s-a salvat de la retrogradare cu jucatori pe fals! / FOTO

Eternul şi fascinantul fotbal judeţean condus de un sfert de veac de Dănuţ Laţa, şeful AJF Timiş, a oferit un nou episod în care şmenul a înlocuit regulamentul. În ultima etapă, o echipă din Seria I ameninţată cu retrogradarea a apelat la o veritabilă selecţionată formată din fotbalişti din Liga a IV-a, nelegitimați însă în Campionatul Judeţean.

La jocul dintre Avântul Periam şi Unirea Grabaţ, echipa oaspete s-a prezentat pe teren cu mai mulți fotbaliști de la… Unirea Sânnicolau Mare, Pobeda Dudeştii Vechi sau FC „Marcel Băban” Jimbolia. Au fost recunoscuţi, la prima vedere, mijlocaşul Vasilcin, fotbalist cu prezenţe inclusiv în cel de-al treilea eşalon, Telecican, un talentat mijlocaş de la Unirea Sânnicolau Mare, sau Curelea. Se pare că despre „minunăţia” petrecută pe terenul din Periam a aflat inclusiv preşedintele AJF Dănuţ Laţa, care nu a luat nicio măsură. Poate pentru că este într-o relaţie foarte bună cu Lucian Betea, antrenorul Unirii Grabaţ, care a candidat, anul acesta, pentru un post de vicepreşedinte al AJF, fiind considerat unul dintre oamenii lui Laţa. În aceste condiţii, echipa din Grabaț s-a impus destul de lejer, cu 3-1, toate cele trei goluri fiind opera lui Vasilcin, jucătorul Pobedei Dudeştii Vechi.

Ar fi interesat de știut cum priveşte Marcel Băban, vicepreşedinte AJF Timiş, situaţia Unirii Grabaţ, în condițiile în care mai mulţi jucători ai echipei pe care o patronează şi care îi poartă numele au încălcat, fără să ezite, regulamentele în vigoare. Din câte ştim, în calitate de reprezentant al forului ce conduce fotbalul judeţean, Marcel Băban ar trebui să vegheze la respectarea regulamentelor. Destul de greu însă, atâta timp cât jucătorii săi pun serios umărul la terfelirea acestora… Pentru conformitate, meciul de la Periam a fost arbitrat de Claudiu Gaitin, Gabi Olărean și Gabi Prodanciuc, iar observatori au fost Sabin Chiorpec și Nicolae Hossu.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

5 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

7 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

9 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

9 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

10 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

11 ore ago