Categories: PoliticaUltima ora

Bojin ii asteapta pe cei „trei muschetari” Robu, Popoviciu si Ostaficiuc in… PSD

După publicarea ordonanței care permite migrarea aleșilor locali dintr-un partid în altul fără a-și pierde funcția, au început și speculațiile cu privire la politicienii care vor pleca dintr-o parte în alta. Titu Bojin, președintele PSD Timiș, a anunțat deja că nu va accepta ca în partidul său orice ales local. Social-democratul susține însă că pe lista celor care pot să vină sunt… Constantin Ostaficiuc și Nicolae Robu.

Titu Bojin a afirmat că încă nu s-a înscris niciun membru nou în PSD, dar urmează să poarte discuții cu toți primari. Mai mult, acesta susține că nemulțumirea liberalilor este nejustificată, având în vedere că astfel vor putea să afle cine le este cu adevărat loial. „Cred că ar trebui să fie mai mulțumiți cei din partidele de opoziție, începând cu Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc, care trebuie să-și cunoască armata cu care pleacă în campanie. Eu în mod oficial până astăzi nu am luat pe nimeni. Nu ascund că dacă ei doi vor să vină la PSD, îi primim fără nicio problemă”, a declarat Bojin. În ceea ce îl privește pe Nicolae Robu, președintele PSD Timiș consideră că, deși acesta mai are nevoie de puțină educație politică, e… un tip OK. „Eu îl primesc pe domnul Robu. Chiar e un băiat de treabă”, spune șeful PSD Timiș.

Pe lista celor care au undă verde să intre în PSD se regăsește și deputatul PDL, Alin Popoviciu. Democrat-liberalul spune însă că numai așa ar putea să distrugă Bojin PSD. „Pe mine? Pentru ce? Să le distrugem partidul? S-a săturat Bojin de PSD și are nevoie de cineva care să îi distrugă partidul? Cei trei muschetari… Popovici, Robu și Ostaficiuc! Înseamnă că dacă Titu Bojin ne-a făcut invitația asta, și el s-a săturat de PSD. Dacă venim noi, e clar că PSD nu va mai exista în Timiș. Eu pot să spun că noi nu i-am făcut o invitație să vină la ACL… și nici nu-i facem. Sunt convins că își dorește”, a spus Alin Popoviciu. Deputatul susține că la ultima vizită la București a stat în avion lângă președintele PSD Timiș și că acesta i-a spus că are în geantă o adeziune la partid pe care e binevenit să o semneze. Popoviciu i-a răspuns că și el are una, dar nu vrea să i-o dea lui Bojin.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

O oră ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago