Categories: Economic

Firmele timisene din domeniul panificatiei, invitate la SUDBACK Stuttgart (P)

Nouă firme membre ale Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vor participa la misiunea economică pe care organizația camerală o organizează în perioada 18–21 octombrie 2014, la Stuttgart, în Germania, cu ocazia Expoziției pentru Panificație, Patiserie și Cofetărie SÜDBACK 2014.

Firmele timișene vor avea ocazia de a interacționa cu principalii furnizori ai industriei de panificație și de a se pune la curent cu ultimele tehnologii în domeniu: echipamente de panificație, patiserie și cofetărie; utilaje pentru cofetării / brutarii, înghețată (cuptoare); utilaje și tehnologii de refrigerare; materii prime; design interior pentru cofetării / brutarii; alimente congelate; cafea, dulciuri; amelioratori; ambalaje; servicii conexe. De asemenea, prin intermediul Enterprise Europe Network – cea mai largă rețea din Europa care oferă servicii de informare și consultanță pentru întreprinderi, acestea vor avea întâlniri de afaceri, care au fost prestabilite funcție de domeniul de activitate și interesul exprimat. Organizat pentru prima dată în anul 1978, SÜDBACK este unul dintre cele mai importante evenimente din Germania dedicat cofetarilor și brutarilor, fiind locul ideal pentru schimburi de idei, opinii, informații, tehnologii precum și pentru prezentarea de trend-uri și inovații în domeniu. Informații detaliate despre eveniment sunt disponibile aici. Firmele care vor să participe la la misiunea economică din Germania pot obține informații suplimentare la sediul CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, parter, la numerele de telefon 0256-490.771/, 0374-160.949, 0749-274.424 sau pe e-mail, Rafaela Colban, consultant cameral.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

9 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

9 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

16 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

16 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

16 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

18 ore ago