Categories: PoliticieniUltima ora

Baie de multime cu trufe, in fum de gratare, pentru Klaus Iohannis / FOTO

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a ajuns la Timișoara duminică, unde a fost întâmpinat cu brațele deschise de liberali și de PDL-iști. Alături de Nicolae Robu și alți membri de seamă ai PNL și PDL, Iohannis s-a plimbat prin centrul orașului și a dat o tură prin Parcul Rozelor, unde a primit și cadouri.

Klaus Iohannis a venit la Timișoara duminică, fiind întâmpinat atât de susținători, cât și de sceptici. Alături de Nicolae Robu și de Constantin Ostaficiuc, co-președinții ACL Timiș, Iohannis a plecat la plimbare spre Parcul Rozelor, unde a făcut o baie de mulțime printre participanții la Festivalul Minorităților Etnice și cel al Gastronomiei. La intrarea în parc, Iohannis a fost întâmpinat de un fum gros de la grătarele încinse. Împreună cu Nicolae Robu, candidatul ACL s-a oprit pentru câteva secunde ca să admire un purceluș la proțap. După ce au intrat în parc, Iohannis, Robu și alaiul ACL s-au oprit pe la fiecare stand cu mâncare pentru a vedea ce bunătăți au pregătit participanții. Grupul s-a oprit și la standul cu trufe românești, iar vânzătoarea a ținut să-i facă un cadou lui Iohannis o trufă împachetată într-un șervețel. Liberalul a mulțumit și a acceptat cadoul pe care l-a băgat în… buzunar. La rândul său, Robu a primit cadou un borcan de miere cu trufe, pe care, conform obiceiului său, a insistat să-l plătească.

După ce au trecut de standurile cu mâncare, liberalii și democrat-liberalii au poposit în fața scenei și au urmărit, pentru câteva minute, spectacolul artistic. Pe scenă se afla Andreea Voica, iar cântăreața a ținut să le atragă atenția timișorenilor că alături de ei se află și oaspetele de la Sibiu. „Îl salutăm pe domnul primar Nicolae Robu, pe care cred că l-ați văzut deja, și alături de el, îl avem în mijlocul nostru pe Klaus Iohannis”, a anunțat cântăreața de muzică populară. Din public s-au auzit aplauze, dar au fost și timișoreni neimpresionați. După ce au ascultat o parte din recitalul Andreei Voica, Robu și Iohannis și-au făcut drum spre ieșirea din parc. Cei doi s-au îndreptat către mașini, îndreptându-se spre Centrul Regional de Afaceri, pentru o întâlnire cu membrii de partid.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

8 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

12 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

14 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

14 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

17 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

17 ore ago