Categories: Alegeri

PNL acuza: PSD a pregatit 100.000 de lei doar pentru spaga electorala din Complex!

Ultima zi de campanie electorală i-a scos la rampă pe reprezentanții PNL Timiș, care spun că sunt pregătiți pentru toate „murdăriile” pe care le pun la cale social-democrații în ziua votului. Marian Vasile, coordonatorul de campanie al liberalilor timișeni, aduce grave acuze foștilor parteneri de la PSD, dar susține că are și metodele pentru a contracara ilegalitățile.

Secretarul general al PNL Timiș, Marian Vasile, susține că turul al doilea al alegerilor prezidențiale nu va semăna defel cu primul. Asta, mai ales pentru că PSD e pregătit de un „furt masiv”. „PSD este incredibil în ceea ce face, pentru că pregătește un furt masiv bazat pe bani și alte foloase materiale. Din informațiile noastre, doar pentru Complexul Studențesc au pregătit 100.000 de lei, pentru cumpărarea voturilor studenților. Deși i-au trimis acasă, cam jumătate au rămas. Totodată, încearcă să cumpere reprezentanții ACL din secțiile de votare. Suma alocată începe de la 250 de lei, totul pentru a-i stimula, a-i păcăli să intre în niște chestiuni murdare, de unde n-or să mai iasă”, a declarat Vasile.

Liderul liberal spune că social-democrații pregătesc marea lovitură între orele 20 și 23, adică spre finalul procesului de votare, respectiv la deschiderea urnelor. „Există deja un mesaj de mobilizare către toți aceia care se dedau la astfel de lucruri. Se practică lucruri incredibile și vreau să-i atenționez pe membrii PSD, mai ales pe cei de pe funcțiile mici, care sunt împinși în față pentru a face astfel de lucruri. Avem o echipă serioasă de avocați, cel puțin șapte-opt, care vor lucra duminică, vor face plângeri, sesizări… Vom avea foarte mare grijă la listele suplimentare, dar și la buletinele anulate. Din estimări, PSD încearcă să anuleze cam 60.000 de voturi ale noastre la nivel național”, a mai declarat Marian Vasile.

Acesta admite că, dacă primul tur al alegerilor i-a prins ușor „descoperiți”, acum nu va fi cazul. „Vom avea toate intrările în județ și în Timișoara monitorizate cu mașini, care vor filma și se vor lua după autocare și mașinile mici, pentru că știm că au practicat și au perfecționat acel vot cu mașini mici. Suntem cu ochii pe ei. Eu cred că de această dată va fi cu totul altfel, pentru că turul unu poate ne-a prins descoperiți, dar acum nu e cazul. Duminică va curge cu plângeri penale. Nu vom avea milă, pentru că nu trebuie să avem milă față de o astfel de inițiativă murdară a PSD”, a conchis șeful de campanie al liberalilor timișeni. Marian Vasile a mai anunțat că duminică va fi funcțional și un site unde cetățenii vor putea sesiza posibilele fraude, dar și un sistem paralel de identificare a votului multiplu.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

10 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

12 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

13 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

14 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

19 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

20 de ore ago