Arhiva pentru eticheta: acuze

Alin Nica PNL Timis

PNL Timiş îi răspunde lui Nicolae Robu: “Duminica aceasta a ales să absenteze la urne, dar este prezent la pornirea unui scandal pe teme false”

PNL Timiş îi răspunde lui Nicolae Robu: “Duminica aceasta a ales să absenteze la urne, dar este prezent la pornirea unui scandal pe teme false”

Întrunit într-o şedinţă în această seară, Colegiul Director al PNL Timiş a analizat rezultatele alegerilor de duminică. Totodată s-a discutat şi pe marginea acuzaţiilor făcute la adresa noii conduceri de foştii lideri Nicolae Robu şi Alin Popoviciu. Colegiul Director al PNL Timiş îşi menţine susţinerea pentru actualul preşedinte al organizaţiei, Alin Nica, în pofida rezultatelor

curtea de conturi

De ce a retrogradat Poli: Din cauza arbitrilor, a „autosuficienței” și a „lipsei de suflet” a jucătorilor. Explicațiile primarului Robu

Pentru a treia oară în scurta sa existență de numai 6 ani, ACS Poli părăsește Liga I. Nicolae Robu spune că retrogradarea e nedreaptă, dar acuză și modul discreționar în care alte cluburi au putut primi bani publici. El dă vina și pe jucătorii și antrenorii care au fost preocupați „numai și numai de bani”. La club sunt încă salarii neplătite de luni bune.

PNL acuza: PSD a pregatit 100.000 de lei doar pentru spaga electorala din Complex!

Ultima zi de campanie electorală i-a scos la rampă pe reprezentanții PNL Timiș, care spun că sunt pregătiți pentru toate „murdăriile” pe care le pun la cale social-democrații în ziua votului. Marian Vasile, coordonatorul de campanie al liberalilor timișeni, aduce grave acuze foștilor parteneri de la PSD, dar susține că are și metodele pentru a contracara ilegalitățile.

Daciana Sarbu acuza Primaria Timisoara ca nu stie sa cheltuiasca banii

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a criticat modul în care Primăria Timișoara a pierdut, anul trecut, finanţarea guveramentală pentru noua clădire a spitalului de copii. Soţia premierului Victor Ponta cere acum municipalității să-şi facă treaba şi să nu mai comită greşeli.UPDATE: Nicolae Robu susține că proiectul merge înainte și așteaptă ca guvernul să-și respecte promisiunea, fără să mai facă lucruri în „spirit politicianist”.

Victima romilor de la Buzias: „Au si politia cu ei, au si niste procurori”

Bărbatul bătut sălbatic de romi la Buziaș a povestit ce s-a întâmplat duminică după-amiază. Florin Soforean spune că nimeni nu i-a sărit în ajutor, pentru că toți se tem de clanul Petrovici. Bărbatul face acuzații grave și susține că agresorii lui au „spate” atât în poliție, cât și printre procurori.

Robu: Stoia sa renunte la „fumigenele populiste mediatice”

Conferințele de presă ale lui Traian Stoia l-au scos din sărite pe Nicolae Robu. Primarul îi reproșează viceprimarului că lua date din dosare și le prezenta ca „mari descoperiri personale”. Robu îi cere lui Stoia să termine cu „fumigenele mediatice” și să nu mai acționeze după principiul „eu nu ascult de nimeni (n.m.: din Primărie, evident, căci altfel…)”!

Popoviciu vs. Robu, dialog intre un „nebun” si un „dus de acasa”

Primarul Nicolae Robu și deputatul Alin Popovici își aruncă reciproc vorbe „de dulce”. Liberalul i-a răspuns, marți, democrat-liberalului, care îl acuza că au făcut împreună primul șmen! Robu spune că Popoviciu e nebun dacă susține asemenea lucruri, iar deputatul îi transmite că „e dus de acasă”.

Nicolae Robu si Vali Velcea

Robu, despre ACS Poli: „ Velcea si Rosenblum sunt vinovati”

La o zi după jalnica prestaţie a lui ACS Poli în jocul cu Corona Braşov, primarul Nicolae Robu i-a pus la zid pe antrenorul Valentin Velcea şi managerul sportiv Călin Rosenblum. Liberalul acuză, de această dată pe față, politica de transferuri a clubului și a anunțat că, săptămâna viitoare, va lua unele măsuri.

Simpaticul domn Ciuhandu

Nu ascund faptul că Gheorghe Ciuhandu mi-a devenit antipatic la bătrânețile sale administrative. O astfel de „minunăție” se putea întâmpla numai dacă la începuturi omul îți era simpatic. Îmi umplea inima când îl vedeam cum ascultă vocea Timișoarei cea respingătoare de PDSR, cum se cântărea omul la început de mandat, ca să arate că nu se îmbuibă în jilțul de primar.

Cosmin Tinta sparge „buba” de la TVR Timisoara

Primul curajos din TVR Timișoara iese în față. Jurnalistul Cosmin Țîntă denunță, într-o scrisoare deschisă, felul în care merg lucrurile în televiziunea publică, de la modul în care sunt tratate sesizările angajaților, până la felul în care a fost organizată evaluarea în urma cărei 900 de oameni vor fi dați afară.

Dupa ce s-au facut reciproc infractori, Pavelescu si Ciuhandu s-au pupat in Piata Endependentei

Pe șest, așa cum le stă bine unor politicieni de mâna a cincea, Aurelian Pavelescu și Gheorghe Ciuhandu au devenit, brusc, din cei mai mari dușmani, frați de cruce. Relația dintre cei doi a fost un lung șir de insulte reciproce, care au mers până la acuze penale. Aminitim doar câteva dintre ele în rândurile de mai jos.

Top