Categories: Social

Mos Craciun a venit pentru prima data la aproape 90 de copii necajiti/ FOTO

Aproape 90 de copii au primit de la Moș Crăciun, unii dintre ei pentru prima dată în viață, ceea ce și-au dorit. Ajutoarele Moșului au fost oameni cu inimă bună, care au decis să se alăture campaniei „Dăruieşte Bucuria Crăciunului”. Comunitatea a răspuns cu atât entuziasm, încât s-au bucurat de daruri de trei ori mai mulți micuți decât își propuseseră organizatorii campaniei.

Campania caritabilă „Dăruieşte Bucuria Crăciunului” și-a propus inițial să ofere sprijin copiilor abandonaţi de la Orfelinatul „Fraţii lui Onisim”. Cei de la Atu Advertising au creat un site, unde au fost publicate cele 26 de scrisori ale micuților. Acestea au fost „adoptate” integral în numai o zi de la lansarea campaniei, așa că a apărut o nouă provocare: includerea în acest proiect a altor copii cu care viața n-a fost prea darnic. S-a ajuns astfel la nu mai puțin de 86 de beneficiari, de la Asociaţia Creştină For Help, Centrul de Zi pentru Copii Antimis, Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Timişoara, dar și trei familii cu doi, trei şi șase copii care au primit cadouri sau ajutoare constând în alimente şi bani. „În zece zile am reuşit să mobilizăm 84 de donatori care au cumpărat cadouri pentru copii şi care au donat aproximativ 3.000 de lei, tot pentru cadouri sau pentru alimente. Apreciem disponibilitatea comunităţii locale de a sprijini cauzele sociale, iar unul dintre motivele pentru care credem că oamenii s-au implicat a fost încrederea acestora că donaţiile lor au ajuns la beneficiari”, spune Nicoleta Tudor, coordonatorul campaniei. Mulțumirea organizatorilor este cu atât mai mare cu cât pentru mulți dintre acești copii Moș Crăciun a venit acum pentru prima dată în viață.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago