Arhiva pentru eticheta: daruri

Editorial de Ino Ardelean

Fereşte-te de PSD chiar şi atunci (sau mai ales atunci) când îţi promite daruri

Fereşte-te de PSD chiar şi atunci (sau mai ales atunci) când îţi promite daruri

Un nou aşa-zis război a izbucnit recent între PSD şi PNL, după ce social-democraţii au anunţat în programul Guvernului Ciolacu, emanaţie a „rotativei”, impunerea unei taxe marilor companii în valoare de 1% din cifra de afaceri. La pachet, PSD a promis şi scăderea impozitării muncii. Cum ar veni, cele două partide se luptă ideologic acum

Daruri din suflet, pentru copiii de la Școala Gimnazială din Lenauheim/Foto

50 de elevi și profesori. 50 de daruri din suflet. Proiectul „Dăruiește și iubește”, inițiat de Fundația Culturală „Artmedia” și sprijinit de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, a primit din partea elevilor Liceului Teoretic „David Voniga” Giroc răspunsul „Prezent!”.  Elevii claselor a VII-a A și a VIII-a A, coordonați de dirigintele lor – Marieta Secoșan și

Dar de suflet: la peste 80 de copii necajiti din Timis a venit deja Mos Craciun / FOTO

Peste 550 kilometri făcuți într-o singură zi, pe drumurile județului Timiș, de Moș Crăciun. De fapt, de ajutoarele lui de la Clubul Lions Bastion, care au ajuns, în acest an, în 15 localități, unde 20 de familii nevoiașe vor avea niște sărbători de iarnă mai vesele.

Mos Craciun, ajutat de timisoreni cu inima buna, a ajuns si copiii de la „Rudolf Walther” / FOTO

„Dragă Moş Crăciun, sunt Edi, am 11 ani şi sunt în clasa a VI-a. Eu mai am patru fraţi, dintre care unul este cu mine aici (…) Îmi doresc, dacă merit, o pereche de ghete sau o undiţă.” E doar una din cele 108 scrisori pe care le-a primit Moș Crăciun de la copiii din Satul „Rudolf Walther”. Oameni cu suflet le-au îndeplinit și anul acesta dorințele.

Mos Craciun a venit pentru prima data la aproape 90 de copii necajiti/ FOTO

Aproape 90 de copii au primit de la Moș Crăciun, unii dintre ei pentru prima dată în viață, ceea ce și-au dorit. Ajutoarele Moșului au fost oameni cu inimă bună, care au decis să se alăture campaniei „Dăruieşte Bucuria Crăciunului”. Comunitatea a răspuns cu atât entuziasm, încât s-au bucurat de daruri de trei ori mai mulți micuți decât își propuseseră organizatorii campaniei.

Top