Categories: Politicieni

Robu nu intelege de ce s-a suparat Draganescu la „imparteala” de la sefia PNL

În ultima sa ședință, Biroul Politic Teritorial al vechiului PNL Timiș și-a desemnat, joi seară, oamenii care vor face parte din conducerea noului PNL Timiș. Printre cei 15 „vechi liberali” nu se regăsește fostul prefect Ovidiu Drăgănescu, pe care Nicolae Robu nu l-a inclus pe listă.

Din cei 15 liberali care vor face parte din formula de conducere a noului PNL, patru erau cunoscuți dinainte: Nicolae Robu, care este co-președinte, Marian Vasile, secretar general adjunct, plus cei doi parlamentari, Ben-Oni Ardelean și Horia Cristian. Ceilalți 11 sunt Ioan Ambruș (președinte PNL Lugoj), Viorel Coifan (fost președinte PNL Timiș), Liviu Borha (fost președinte PNL Timiș), Vasile Bejera (primar Știuca), Dumitru Dinulescu, Ciprian Bogdan, Sorin Supuran, Cosmin Costa, Dan Diaconu, Radu Lambrino, Alin Nica (primar Dudeștii Noi). Au fost desemnați trei membri supleanți: Carmen Popescu, Liliana Oneț și Ciprian Jichici.

Nemulțumitul serii de joi a fost Ovidiu Drăgănescu, fost președinte al PNL Timiș și fost prefect. Acesta nu a „prins” un loc în BPT și nu s-a sfiit să-și exprime nemulțumirea. Copreședintele PNL, Nicolae Robu, crede că Drăgănescu nu ar avea de ce să fie supărat. „A fost o nemulțumire exprimată de colegul Ovidiu Drăgănescu, președinte al filialei într-o anumită perioadă. El a simțit o frustrare că nu a fost printre cei nominalizați de mine. I-am explicat că poate juca un rol important în PNL, chiar dacă nu face parte din această structură, și nu e cazul să dea prea mare importanță lipsei sale de pe această lipsă”, a afirmat Robu. Liderul liberal i-a bătut ușor obrazul lui Drăgănescu. „Până la urmă, nu cu multă vreme în urmă, eu am fost cel care l-a reactivat și l-am susținut că membru în Biroul Permanent Teritorial, așa că nu are motive să-și facă griji că nu are aprecierea mea. Dacă n-ar fi avut-o, nu l-aș fi cooptat în birou”, a mai spus Robu.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

2 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

5 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

5 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

7 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

9 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

10 ore ago