Categories: SocialUltima ora

Inca o nunta tiganeasca la doi pasi de primarie! Paranghelie in clanul Carpaci

La aproape un an de la ultimul eveniment similar, imobilul de pe str. Eminescu 12 este gazda unei noi paranghelii! De această dată, este mare petrecere mare în clanul Cârpaci, iar mirii Samuel și Darinca vor avea nu mai puțin de 14 perechi de nași. Din programul „artistic” nu va lipsi, la fel ca anul trecut, Nicolae Guță.

Dacă e august, e sezon de paranghelii țigănești de neam prost la Timișoara. Miercuri a început, la prânz, petrecerea de nuntă a lui Samuel și Darinca Cârpaci. Mirele este nepotul lui Gradu „Ministrul de finanțe” Cârpaci, iar mireasa este nepoata lui Ionel Sandner, celebrul Ionelaș. Paranghelia are loc, în prima fază, cea de zi, în curtea imobilului cu numărul 12 de pe strada Mihai Eminescu. „Scenariul” este identic celui de la nunta de anul trecut, desfășurată în același spațiu: mașini de sute de mii de euro, pirande în rochii mulate și sclipicioase, baștani transpirați în costume scumpe. Totul, pe fondul sonor asigurat de Nicolae Guță și alți celebri maneliști. Nuntașii au parcat pe unde i-a tăiat capul, astfel că au reușit să blocheze traficul pe strada și așa aglomerată. Polițiștii supraveghează zona.

Anul trecut, pentru concertul cu Guță, organizatorii nunții au fost amendați cu 200 de lei. Nonu Cârpaci susținea, la vremea respectivă, că familia sa este supusă unei campanii nedrepte și chiar amenința că romii nu vor mai veni să-și toace banii în România! „Ţiganii fac cheltuieli de lux. Eu cu familia mea am cheltuit în vacanţa asta 30.000 de euro. Am adus banii aici, deşi puteam să merg oriunde în lume. Noi plătim impozite la zi pentru casele pe care le avem. Cu toate astea, există o campanie nedreaptă împotriva noastră. Foarte mulţi nu au mai venit în acest an. Este ultimul an în care am venit şi eu. Ţiganii timişoreni au familii, sunt cetăţeni onorabili în Germania şi în alte ţări. În România, în schimb, toată lumea fură, dar toţi arată spre noi, când, de fapt, românii fură mai mult decât ţiganii. E gălăgie la nuntă, dar toată lumea are dreptul să facă o petrecere după tradiţia lor”, spune Cârpaci. Între timp, supărarea pe legile „nedrepte” din România pare să le fi trecut membrilor clanului…

UPDATE: La ora 17, nuntașii părăsiseră strada Eminescu și eliberaseră zona de mașini. Din curte răzbăteau însă, în continuare, „triluri” manelistice.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago