Categories: Sport

Informatica Timisoara ataca prima liga si Cupa Romaniei la futsal cu mai multi internationali si cativa stranieri

Timişoara intră din nou în lumea futsalului de mare performanţă, după ce Informatica Timişoara va debuta anul acesta în primul eşalon. Cu o echipă în care regăsim patru internaţionali români şi câţiva stranieri cu CV-uri impresionant antrenaţi de Robert Lupu, Informatica va ataca titlul naţional şi Cupa României! Formaţia timişoreană este clădită pe scheletul echipei de minifotbal WMT Giroc.

Gabriel Lungu este principalul finanţator al formaţiei timişorene şi preşedintele clubului. Acesta nu este străin când vine vorba despre mare performanţă la futsal, în urmă cu mai mulţi ani fiind implicat oficial şi la multipla campioană CIP Deva. „Nu ne dorim ceva pe termen scurt, planurile noastre vizează dezvoltarea acestui sport care prinde din ce în ce mai mult și în România. Vrem să deschidem o școală de futsal, vom lucra și cu Inspectoratul Școlar, pentru a promova futsalul în școli. Dar toate la timpul lor. Acum am format o echipă puternică, avem jucători foarte buni, internaționali români și din alte țări, ne dorim titlul, dar primul obiectiv este calificarea în play-off. Ne dorim și Cupa României. Planurile sunt mari, dar am dispus de eforturi foarte mari, de aceea avem și așteptări”, spune Lungu.

La Informatica Timişoara se lucrează serios şi la capitolul imagine, responsabil fiind Levente Borsos. Omul responsabil cu marketingul spune că se are în vedere inclusiv un sistem de fidelizare prin carduri pentru spectatori. „Vrem să fim cât mai vizibili. Avem nevoie de spectatori și de suporteri. Vom lupta pentru oraș și de aceea fiecare persoană este importantă pentru noi. Ne găsiți pe Facebook, vom avea și site, suntem deschiși la orice fel de colaborare. Într-un timp destul de scurt am găsit și sponsori care au venit lângă noi și le mulțumim. Avem și un sistem de fidelizare prin carduri, iar suporterii pot să ne ajute prin achiziționarea lor în locurile cele mai bune din Sala «Constantin Jude»”, spune Borsos. Iată şi lotul de jucători cu care va aborda Informatica Timişoara campionatul care va debuta săptămâna viitoare: Adrian Călugăreanu, Robert Matei, Alcantara Thiago Marquez, Ivan Iovanovic, Claudiu Dumitru, Teodor Lungu, Vlad Iancu, Slaven Novoselac, Slobodan Janic, Ioan Al-Ioani, Dan Rupa, Ștefan Rakic, Robert Lupu.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago