Poli, fluierata stramb de Radulescu si Avram in deplasarile de la Cluj si Bucuresti

Poli Timişoara a bifat două deplasări în acest sezon, ambele pierdute. Pe lângă greşelile comise de portari sau de fundaşi, echipa lui Dan Alexa a mai avut doi adversari: arbitrii celor două întâlniri.

Prima ieşire a sezonului a avut loc la Cluj, în etapa a doua, unde Poli a întâlnit CFR. În ciuda faptului că Poli a dominat jocul de pe terenul ardelenilor, Zicu & Compania s-au întors înfrânţi la Timişoara, deşi un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Chiar dacă jocul se îndrepta spre un astfel de deznodământ, în repriza secundă, George Rădulescu, arbitrul central al jocului, a închis ochii la un fault evident în atac comis de un jucător clujean asupra lui Cristi Melinte. Coroborată cu greşeala lui Sascha Kirschstein, gafa lui Rădulescu a dus la deschiderea scorului şi, implicit, la înfrângerea lui Poli. Pe lângă greşeala care a dus la înscrierea golului, analiza arbitrajului după jocul de la Cluj a mai scos la iveală şase greşeli, toate în defavoarea echipei timişorene. Luni a urmat a doua deplasare a lui Poli, de această dată pe terenul lui Dinamo Bucureşti. În ciuda dominării evidente şi a ocaziilor de gol mai multe decât ale adversarului direct, Poli a pierdut. La rampă a ieşit din nou omul în negru, Marius Avram, care i-a văduvit pe timişoreni de acordarea unui evident penalty, la o fază în care atacantul Elek a fost tras de tricou în careu de un fundaş dinamovist înainte să apară la finalizare. Favorurile lui Marius Avram pentru fostul club al miliţiei nu s-au oprit aici, cel mai evident în acest sens fiind păsuirea lui Steliano Filip, care ar fi trebuit trimis la vestiare după ce i-a administrat un cot în figură lui Belu. La fel ca în jocul cu CFR Cluj, nu trebuie trecut cu vederea că un aport important care a dus la înfrângerea cu Dinamo l-au avut Luchin, cu o intrare iresponsabilă în careu care a dus la acordarea loviturii de pedeapsă, şi portarul Eduard Pap, cu o ieşire stupidă în finalul primei reprize, echivalentă cu primirea celui de-al doilea gol. (sursa foto: www.gsp.ro)

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

9 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

10 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

10 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

11 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

11 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

14 ore ago