Categories: Politicieni

Ca sa nu-si mai faca Robu reclama, ALDE cere suspendarea Monitorului Primariei

Colegii de partid ai lui Călin Popescu Tăriceanu nu mai vor Monitorul Primăriei! Ei cer suspendarea publicației, ca să nu-și mai facă reclamă Nicolae Robu, și vor ca banii să fie folosiți pentru combaterea ambroziei. Totul, măcar până după alegerile din 2016.

Consilierul local ALDE, Nistor Geană, fost membru al PC, a ajuns la concluzia că Monitorul Oficial al Timișoarei s-a transformat într-o unealtă a primarului Nicolae Robu și vrea ca publicația să dispară, măcar temporar. „Propunem sistarea distribuției Monitorului Oficial Timișoara pe o perioadă de șase luni, înainte de alegerile locale din 2016. Dacă urmărim penultimul număr al monitorului, o să observăm că pe primele patru pagini domnul primar își face reclamă directă. Noi considerăm că nu se poate să faci reclamă pe banii contribuabilului. Costurile pentru o singură apariție lunară ajung la în jur de 9.500 de euro, pentru un tiraj de 125.000 de exemplare”, susține fostul conservator. Nistor Geană are și o destinație pentru banii economisiți. „Cu acești bani se pot face multe. Ambrozia este deja un flagel pentru timișoreni. O parte din acești bani se pot folosi pentru îndepărtarea acestei buruieni, urmărindu-se clar firmele care se ocupă de spațiile verzi, în așa fel încât să fie mai incisive în ceea ce privește această buruiană. La ora actuală, în contractele încheiate cu ei nu apare specificată ambrozia. Dorim ca în viitor să fie menționată în special ambrozia, pentru că ne afectează cel mai mult”, a mai spus consilierul local. De asemenea, acesta este de părere că banii ar putea să fie folosiți și pentru reabilitarea unităților de învățământ.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

3 minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

12 minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

O oră ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

13 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

14 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

19 ore ago