Categories: Timp liber

Moda face fapte bune! Targ de haine pentru renovarea unui spital

Fashionistele din Timișoara sunt invitate la un nou eveniment pe gustul lor. Este vorba despre un târg de modă organizat în scop caritabil. Creațiile vestimentare aparțin unor designeri talentați, iar banii obținuți din urma vânzărilor vor fi folosiți pentru renovarea unei secții de spital.

Evenimentul va avea loc duminică, 13 septembrie, la Swiss House, de la ora 10. „Off/Opera Fashion Fair” și-a propus să-i aducă la un loc pe unii dintre cei mai talentați designeri, care au pregătit creații spectaculoase pentru timișorencele care se dau în vând după cumpărături. Vor expune Louis Purple, Miryana Babici (Cataleya XXI), Neli Grimm, Sebastian Roncea, Daniela Ianka Racovița, Lavinia Ilies, M.D.Burnette, Artizana, Reizner, Onibon, T`esha, Laura Chiriță, Tudor Personal Tailor, Ana Cioclov, Diana Luce, Teodora Moț, Dana Simionescu, Mihaela Motișan și Alexandru Pop. Creațiile lor vor putea fi admirate sau cumpărate de doritori, iar cei mai norocoși vor putea să câștige ținute, în urma unei tombole. Târgul este atât dedicat modei, cât și faptelor bune. Astfel, toate fondurile rezultate din urma evenimentului vor fi folosite pentru renovarea Secției de Pneumologie de la Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeș”. Vizitatorii se vor putea bucura și de expoziții foto cu vânzare, dar și de ritmuri asigurate de DJ Sean Norvis, Victor Diaz și Cristian Ștefan. De asemenea, spre seară, vor intra în scenă și formațiile Evergreen și Vicențiu & Leo. La ora 18 este programată să înceapă o prezentare de modă, iar la ora 20 vor fi anunțați câștigătorii tombolei. Pentru a participa la târg, sunteți invitați să faceți o donație de 20 de lei.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Intervenţie de suflet a salvatorilor din Buziaş

După-amiază însorită, dar cu peripeții la o fermă de vaci din apropierea orașului Buziaș: o…

4 ore ago

Aproape o mie de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă. Peste 600 de persoane au fost selectate pentru angajare

La Timișoara a avut loc, marți, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Interesul…

8 ore ago

Avem și în acest an Noaptea Muzeelor, de această dată sub auspiciile protestelor salariale de la MNaB

Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, participă și în acest an la…

11 ore ago

Lucrările pe Calea Stan Vidrighin intră în etapa finală/FOTO

Constructorul care se ocupă de reabilitarea Căii Stan Vidrighin intră în etapa finală a lucrărilor.…

11 ore ago

Un motociclist a fost accidentat în zona Sălii „Olimpia”

După accidentul de dimineaţă din apropierea Centurii de Sud, unde un muncitor a fost izbit…

12 ore ago