Categories: Partide

PSD e in fata PNL in Timisoara, la liberalii urmeaza dezertari catre PMP! Grindeanu face predictii

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat că sondajul realizat pentru stabilirea candidaților la alegerile locale din 2016 a ajuns la final. Social-democrații au primit rezultatele și răsuflă ușurați: au peste zece procente în fața liberalilor în județ, iar diferența urmează să crească!

Nu au fost în stare, nici până acum, să dea un candidat la Primăria Timișoara la alegerile din 2016, dar liderii PSD Timiș nu-și fac probleme. Social-democrații au anunțat că au primit rezultatele sondajului și lucrurile stau minunat. „Noi am făcut sondaje serioase, nu pe Facebook. Noi am făcut sondaje care înseamnă cercetări sociologice în adevăratul sens al cuvântului, dar care rămân ca și analiză internă. Pot să spun că la nivel de Timiș – sigur. pe unii dintre colegii mei i-a mirat acest lucru, pe mine nu – PSD este principala forță politică, cu procente bune în fața PNL sau a noului PNL. Bune, în sensul că, dincolo de orice marjă, o și dublăm, scădem de la noi marja, o punem la noi cu minus, o punem cu plus la ei și tot suntem în fața noului PNL. PSD Timiș include și Timișoara”, a declarat Sorin Grindeanu, șeful PSD Timiș.

Grindeanu e convins că ecartul va crește în perioada următoare. „PSD întotdeauna a obținut în urma numărării voturilor mai mult decât s-a dat pe sondaje, mai mult decât PNL. Nu PDL, ci PNL. Mă refer la istoria alegerilor din ultimii 15 ani, nu mă refer la alegeri prezidențiale. Și asta pentru că lor (n.r. – PNL) le lipsește ceva și le va lipsi tot mai mult în perioada următoare. Le lipsește o organizare așa cum o avem noi. Foarte bine că le lipsește. Acest lucru ar fi putut fi suplinit de componenta PDL, care avea această organizare internă, dar care, din ceea ce știu la nivel de Timiș și nu doar, în momentul acesta se gândește foarte serios să revină acolo unde îi este locul, împreună cu Traian Băsescu. Vom avea cazuri și în Timiș unde primari și nu doar primari ai PNL vor merge în această zonă (n.r. – PMP). Există discuții în aproape toate localitățile județului. (…) Acum două luni eram convins că în consiliul local sau în Consiliul Județean Timiș vor fi doar două politice, și anume PNL și PSD, acum sunt aproape convins că vor intra patru (n.r. – PNL, PSD, PMP și ALDE”, a mai spus PSD-istul.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Domionic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

1 minut ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

2 ore ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

2 ore ago

Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin

Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru…

3 ore ago

SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13

Seria dintre Timişoara şi Craiova din grupa locurilor 11-14 din Liga Naţională de baschet masculin…

3 ore ago

În mai se lansează licitația de reabilitare a clădirii Colegiului Aslan, din bani publici/FOTO

Colegiul Național „Ana Aslan“ este prima clădire care va intra în procedura de licitație, la…

3 ore ago